Trias, Centrum voor de Kunsten: Docent Piano

Trias, Centrum voor de Kunsten in Rijswijk zoekt een Docent Piano voor een nader te bepalen aantal lesuren per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenBij Trias kan iedereen zijn of haar creatieve talent ontplooien in muziek, dans, theater, musical, beeldend en nieuwe media. Dat doet Trias door cursussen, workshops, vakantie-activiteiten en evenementen te organiseren in de vrije tijd en door kunsteducatie aan te bieden in het onderwijs. Daarnaast is Trias actief in de gemeente door het organiseren van of deelnemen aan maatschappelijke projecten. Trias richt zich met haar programma op inwoners van Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. Sinds kort is Trias bewoner van het Huis van de Stad Rijswijk, een prachtige plek in Rijswijk waar ook de Bibliotheek aan de Vliet, stichting Welzijn Rijswijk en de gemeente Rijswijk gehuisvest worden.

Trias, Centrum voor de Kunsten zoekt per seizoen 2022/2023

Docent Piano

Een nader te bepalen aantal lesuren per week

Vrije tijd cursussen
Trias geeft op onze locatie in het Huis van de Stad Rijswijk lessen in alle kunstdisciplines. De instrumentale en zanglessen van Trias kenmerken zich door groepslessen. Samenspel (ook met andere instrumenten) speelt daarbij een belangrijke rol. De docenten dragen bij aan de ontwikkeling en vernieuwing van het aanbod van Trias, alsmede aan de werving en binding van (potentiële) klanten. De pianodocent waar we nu naar op zoek zijn, geeft in ieder geval les aan kinderen en jongeren in de vrije tijd. Momenteel hebben we een vacature op de maandag vanwege vertrek van een collega.

Omschrijving

  • Je geeft groepslessen piano aan kinderen vanaf 7 jaar, aan jongeren en volwassenen, zowel in de vorm van jaarcursussen als korte cursussen. Een groep bestaat gemiddeld uit vijf-zes leerlingen.
  • Je creëert een sfeer in de les, waarin leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen.
  • Je treedt op als coach met oog voor het individu binnen de groep. Je kan goed differentiëren en past de inhoud van de activiteit aan op het niveau en de dynamiek van de groep.
  • Je bereidt je lessen goed voor en neemt hiervoor het Trias Leerplan Muziek als uitgangspunt.
  • Je geeft in samenwerking met collega’s invulling aan het ontwikkelen van het leerplan.

Wat vragen wij

  • Een afgeronde opleiding HBO docent muziek of conservatoriumopleiding hoofdvak klassiek piano.
  • Ervaring met groepslessen is een pré.
  • Woonachtig in de regio.

Wat bieden wij?
Een leuk en enthousiast team. Trias biedt docenten mogelijkheden voor ontwikkeling en coaching. De functie kan als Zzp’er worden vervuld. Het tarief is € 45 per lesuur (45-60 minuten).

Solliciteren
Voor meer informatie over Trias verwijzen wij je naar www.stichting-trias.nl. Voor informatie kun je contact opnemen met Jolanda de Huis, tel. 06-455 464 68. Stuur per direct een e-mail met motivatiebrief en CV aan sollicitatie@stichting-trias.nl, o.v.v. sollicitatie pianodocent ter attentie van Jolanda de Heus.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.