TivoliVredenburg: Senior Medewerker Control en Informatiemanagement

TivoliVredenburg in Utrecht zoekt een Senior Medewerker Control en Informatiemanagement voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 30-09-2022MUSIC SOUNDS BETTER WITH YOU
TivoliVredenburg is een bruisende organisatie, vol muziek in echt alle genres. Naast de vele concerten organiseren we festivals, kennis & debat programma, zakelijke evenementen, maar ook digitale content zoals podcasts en radio. Ons publiek is soms twee jaar oud, soms negentig. Een leven lang muziek voor iedereen!

We willen dat ons team een afspiegeling is van de bevolking. Het maakt ons niet uit van wie je houdt, in wie of wat je gelooft, waar je wieg heeft gestaan en welke muziekstijl jou raakt. Het gaat ons om jouw unieke kwaliteiten. We zoeken actief naar nieuwe collega’s die bij willen dragen aan een inclusief TivoliVredenburg. Als je je hierin herkent, kom ons verrijken en reageer!

Senior Medewerker Control en Informatiemanagement

32 uur per week

JOUW BIJDRAGE
Voor het versterken van het team Control en Informatiemanagement en in verband met een zwangerschapsverlof zoeken wij met ingang van 1 december 2022 een senior medewerker Control en Informatiemanagement voor 32 uur per week. Ben je een financieel talent, houd je van live muziek in een bruisende organisatie en vind je het leuk om ook achter de schermen een bijdrage te kunnen leveren, dan is deze functie wellicht iets voor jou.

Als senior medewerker Control en Informatiemanagement heb je een veelzijdig takenpakket waarin je concern brede control werkzaamheden uitvoert op het gebied van ons programma, horeca en subsidies. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het beheer en uitvoering van de planning- en control cyclus; je bewaakt de voortgang en ondersteunt en adviseert proactief het management. Je stelt (management)rapportages en bedrijfseconomische analyses op ten behoeve van proces- en resultaatsverbetering, project control, interne controle, risicomanagement, begroting en prognoses. Daarnaast waarborg je een optimale inrichting van onze AO/IC en grootboekadministratie en draag je bij aan de totstandkoming van de jaarverslagen van TivoliVredenburg en het TivoliVredenburg Fonds. In je werkzaamheden werk je nauw samen met het team Financiële Administratie.

HET TEAM
Je gaat deel uit maken van een leuk team van 5 collega’s in een informele werksfeer, waarbij hybride werken tot de mogelijkheden behoort. We zijn binnen ons vakgebied van Control en Informatiemanagement ondersteunend, meedenkend en adviserend naar diverse afdelingen en het management. Samen zorgen wij ervoor dat onze organisatie weet hoe we er financieel voor staan en optimaliseren en faciliteren wij de informatievoorziening in nauwe samenwerking met diverse afdelingen. Dat vraagt om een goede onderlinge samenwerking en het nemen van gezamenlijke verantwoordelijkheid.

JIJ:

  • hebt een afgeronde financiële en/of economische hbo of wo opleiding;
  • hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • bent accuraat, klantgericht, flexibel en stressbestendig;
  • hebt een sterk analytisch vermogen, kunt snel processen doorgronden en verbanden zien;
  • hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • hebt affiniteit met inzet van middelen op het gebied van data -en procesoptimalisatie;
  • hebt uitstekende kennis van Excel, ervaring met Power BI is een pre.

WIJ
Bieden een veelzijdige functie voor 32 uur per week (contract voor bepaalde tijd), in een levendige werkomgeving en een hecht team. Je werk voor TivoliVredenburg draagt ook nog eens bij aan een bruisend en aantrekkelijk Utrecht. Deze functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 7 cao NPF (maximaal € 3.877,-). Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals toegang tot concerten en festivals, flexibele werktijden, reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

TivoliVredenburg past de Code Diversiteit & Inclusie toe en streeft naar een team waarin zo veel mogelijk verschillende ervaringen en perspectieven samenkomen. Wij geloven in ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

SOLLICITEREN
Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan uiterlijk 30 september met een motivatiebrief en je cv. We streven ernaar om de sollicitatiegesprekken in de eerste week van oktober te voeren.

Heb je vragen over deze vacature? Mail dan naar Ingrid Breekelmans, teamleider Control en Informatiemanagement o.v.v. “vacature senior medewerker Control en Informatiemanagement” of neem contact op via telefoonnummer 030 760 6777.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.