Theatergroep Heer Otto: Medewerker PR/ Marketing/ Communicatie

Theatergroep Heer Otto in Amersfoort zoekt een Medewerker PR/ Marketing/ Communicatie voor een variabel aantal uur per week (4-10 uur) | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenStichting Theatergroep Heer Otto maakt al 10 jaar met veel passie en plezier professioneel jeugdtheater. Op dit moment toert het gezelschap door Nederland met drie producties; Zirkøes Fañtaztikå (4+), De Piraten van Kamer 16 (5+) en Pats!Boem! (12+), . . Het gezelschap speelt gemiddeld 100 voorstellingen per jaar en is ondergebracht bij impresariaat Buro Bannink (www.burobannink.nl).

Wij zoeken een zelfstandige marketeer die Heer Otto en onze projecten landelijk en lokaal op de kaart zet.

Medewerker PR/ Marketing/ Communicatie

Variabel aantal uur, 4-10 uur per week

Functie
Wij zoeken een zzp-er die samen met ons zorgt dat de bekendheid en het publiek van Heer Otto fors groeit, zowel in onze standplaats Amersfoort als landelijk. Voor onze nieuwe familievoorstelling Zirkøes Fañtaztikå en voor de talentontwikkelingsprojecten die we onder de noemen Jonkheer Otto maken met partners in Amersfoort, ontwikkel je pr-campagnes en voert deze uit.

Wie zoeken wij?
Je hebt:

  • Ervaring met pr/ marketing/ communicatie
  • Affiniteit met jeugdtheater
  • Zelfstandig, hands- on mentaliteit.
  • Bereid om flexibele en wisselende uren en tijden te werken.

Je komt te werken in een gezellig en betrokken team, deels vanuit Amersfoort en veelal ook vanuit huis of een eigen locatie. Het beschikbare honorarium is marktconform.

Interesse? Stuur zo snel mogelijk een motivatiebrief of -filmpje en je cv naar info@heerotto.nl. De vacature sluit als er een geschikte kandidaat gevonden is. Voor vragen kan je contact opnemen met hetzelfde e-mailadres.

Solliciteer!

Voor meer informatie over Heer Otto zie: www.heerotto.nl