Theater Artemis: Lid Raad van Toezicht

Theater Artemis in ‘s-Hertogenbosch zoekt een Lid Raad van Toezicht – met een artistiek inhoudelijk profiel voor 4 tot 6 keer per jaar | Vacature voor een Onbezoldigde functie | Sluitingsdatum: 26-09-2022Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit ‘s-Hertogenbosch. Wij maken interactief en anarchistisch theater. Theater dat zich, in samenspel met ons publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt. Theater dat verstoort en verstoord wordt. Theater waarbij publiek en voorstelling elkaar vinden in een gedeelde staat van verwarring.

De raad van toezicht van Theater Artemis zoekt een nieuw

Lid Raad van Toezicht

met een artistiek inhoudelijk profiel
4 tot 6 keer per jaar

De raad van toezicht van Theater Artemis ondersteunt en controleert de tweehoofdige directie van het gezelschap. De raad streeft naar een samenstelling waarin verschillende competenties, achtergronden en leeftijden vertegenwoordigd zijn. Ieder lid kijkt mee vanuit zijn eigen expertise. Zo is kennis van financiën, personeelsmanagement, openbaar bestuur en onderwijs in de raad van toezicht goed geborgd. Tegelijkertijd is de raad gezamenlijk verantwoordelijk voor alles dat voor de continuïteit van het gezelschap van belang is.

Per 2023 zijn we op zoek naar een nieuw lid van de raad van toezicht met een specifiek artistiek inhoudelijk profiel. Een nieuwsgierige denker en kijker met affiniteit met het werk van Theater Artemis. We zoeken iemand die op de hoogte is van de actuele debatten binnen en buiten het kunstenveld. Iemand die het artistieke beleid van Theater Artemis kritisch volgt, meedenkt met artistiek inhoudelijke dilemma’s en een goed oog heeft voor nieuwe kansen.

De raad van toezicht komt gemiddeld 4 tot 6 keer per jaar samen en bespreekt met beide directeuren de gang van zaken, stelt begroting en jaarrekening vast en voert ieder jaar een ontwikkelgesprek met ieder van beide directeuren apart.

Het betreft een onbezoldigde functie. Onkosten worden vergoed.

Interesse in de functie?
Stuur voor 26 september je motivatiebrief (inclusief CV) naar vacature@artemis.nl. Wanneer we je uitnodigen voor een gesprek zal dat plaatsvinden in de week van 17 oktober. Voor vragen n.a.v. deze vacature kun je mailen met de voorzitter van de raad van toezicht Loek Sijbers (loek@cultuurbouw.nl) of Jetse Batelaan (jetse@artemis.nl)

Theater Artemis staat voor diversiteit en inclusie. Wij zoeken ook in de raad van toezicht een zo evenwichtig mogelijke samenstelling. Wij nodigen voor dit moment nadrukkelijk jongere professionals uit om op deze vacature te reageren. Bestuurlijke ervaring is in dit geval geen vereiste.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor meer informatie over ons gezelschap, zie: website.