Stadsschouwburg en de Vereeniging Nijmegen: Coördinator Marketing

Stadsschouwburg en de Vereeniging Nijmegen in Nijmegen zoekt een Coördinator Marketing voor 32-36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 07-10-2022Aan het Keizer Karelplein staat een prachtige monumentale Stadsschouwburg als podium van de stad. Daartegenover staat één van de iconen van Nijmegen, De Vereeniging, een concertzaal met internationale allure en een rijke historie van meer dan 100 jaar. De Stadsschouwburg behoort met 900+ stoelen tot de grotere theaters in Nederland en zal de komende jaren in fases worden gerenoveerd. Onze podia trekken met 250 voorstellingen, concerten, festivals en overige activiteiten circa 255.000 bezoekers per jaar. Er ligt een grote artistieke ambitie om samen met de stad, de regio, nieuwe en vaste (bis) bespelers programma te maken en om nog meer dan nu relevant te zijn voor een breed en divers publiek.

Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging is op zoek naar een

Coördinator Marketing

32-36 uur per week

Functie
Als Coördinator Marketing ben je een belangrijke speler in het team ‘Programma en Publiek’. Je geeft leiding aan het marketingteam en zorgt ervoor dat de strategische marketingdoelstellingen worden gehaald. Daarbij werk je nauw samen met de programmeurs. Dit betekent dat je een inhoudelijke en organisatorische stempel zult drukken op de positionering van Stadsschouwburg Nijmegen en de Concertgebouw De Vereeniging.

De Coördinator Marketing legt verantwoording af aan het Hoofd Programma en Publiek.

Hiervoor krijg je de ruimte

  • Als coachend en inspirerend coördinator neem jij je collega’s marketing mee in het realiseren van de doelen en de uitvoer van de activiteiten. Je beheert het marketingbudget.
  • Je formuleert strategische plannen en praktische uitvoeringsagenda’s voor de programma’s en activiteiten.
  • Je brengt nieuwe ideeën en initiatieven die passen binnen het marketing- en publiciteitsbeleid.
  • Als allrounder weet je hoe je online en offline middelen aan elkaar verbindt.
  • Je werkt aan de integrale positionering van Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging bij relaties, richting publiek en zakelijke markt.
  • Samen met de afdeling programmering zorg je voor een optimale afstemming tussen programma en publiek en een groot en divers bereik.

Herken je jezelf in dit profiel?
We zoeken iemand met een groot hart voor cultuur en in het bijzonder voor podiumkunsten. Je werkt graag samen, bent communicatief en houdt met gemak overzicht. Als hands-on marketeer met een creatieve en originele geest, heb je kennis van de verschillende ontwikkelingen op het gebied van (online) marketing, communicatie, community building en ticketsales. Google Analytics kent voor jou geen geheimen. Je weet hoe je jouw campagne succesvol opzet en gaandeweg optimaliseert. Je hebt een HBO/WO denkniveau, minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van marketing en ervaring met leidinggeven of als projectleider.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een prachtige functie in een geweldige stad met een ambitieus cultureel klimaat. Je komt te werken met fijne collega’s in een open en betrokken team. Als organisatie zijn we trots op de impact die we, samen met onze partners, weten te realiseren. De functie van Coördinator Marketing (senior) wordt gewaardeerd binnen de cao Nederlandse Podia, schaal 7. De functie is voor 32 of 36 uur per week. Voor meer informatie, kijk op www.caonederlandsepodia.nl. In eerste instantie gaat het om een contract voor 1 jaar met de mogelijkheid tot vaste aanstelling.

Hoe kun je reageren?
Heb je interesse, solliciteer dan naar bovenstaande functie. Stuur uiterlijk 7 oktober 2022 een mail met CV en motivatiebrief naar personeelszaken@stadsschouwburgendevereeniging.nl, ter attentie van Maarten van Erp. De 1e gespreksronde vindt plaats donderdag 13 oktober 2022. Voor meer informatie kun je ook mailen naar bovenstaand e-mailadres.

Het stimuleren van diversiteit in brede zin (blikrichtingen, herkomst, cultuur, leeftijd, gender, seksuele geaardheid, geloof) is onze ambitie met prioriteit. We streven naar een evenwichtig samengesteld personeelsbestand.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.