Senf: Online Marketing & Content Manager

Senf in Delft zoekt een Online Marketing & Content Manager voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 06-10-2022Senf is een toonaangevend bedrijf in de Nederlandse live-entertainment markt. We organiseren en produceren jaarlijks meer dan 5000 concerten, theatervoorstellingen en shows in Nederland en België, van de Kleine Komedie tot Ahoy en alle podia daartussen. Dit doen we voor artiesten en producties als Stef Bos, Rundfunk, Alex Klaasen, Huub Stapel, Igone de Jongh, Stefano Keizers, Nijntje de musical, Buurman & Buurman e.v.a. Hierbij staat de carrièreontwikkeling en publieksopbouw altijd centraal.

Online Marketing & Content Manager

40 uur per week

De Online Marketing & Content Manager is een jong gedreven, enthousiaste, initiatiefrijke en creatieve marketingspecialist die onze artiesten en producties weet te positioneren middels een goede mix van aantrekkelijke online content en het optimaliseren van onze websites en socialmediakanalen. Met pakkende content inspireer jij het publiek. Je bent in staat om zelf content te schrijven, optimaliseert en/of redigeert en kan dat ondersteunen met beeld en video. Je hebt 1000 ideeën voor mooie visuals en teksten waarvan je zelf de maker bent. Dit alles doe je aan de hand van een strategisch contentplan waarin je de propositie vertaalt en laat zien hoe je diverse doelgroepen bereikt. Je wisselt je ideeën uit met collega-marketeers ten behoeve van (online) marketingcampagnes. Je draagt zorg voor conversiemetingen van alle kanalen en stuurt bij waar nodig.

Wat vragen wij?
Je bezit minimaal een afgeronde hbo-opleiding (richting Commercieel, Marketing) en hebt relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke datagedreven marketingfunctie binnen een middelgroot commercieel/zakelijk bedrijf. Je kent alle ins en outs van onder andere Google Analytics, Adwords en Search Console. Daarnaast heb je goede kennis van Adobe Photoshop en Illustrator.

Je bent commercieel, communicatief vaardig, data-gedreven, sterk analytisch, flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je in staat om doelgericht te werken. Affiniteit met theater/cultuur/entertainment is een pre.

Wat bieden wij?
Een uitdagende afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. Wij bieden een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. Een contract van in eerste instantie één jaar en als de samenwerking wederzijds goed bevalt, bieden wij jou graag een vast contact aan.

Wij streven naar een diverse samenstelling van ons personeelsbestand en een inclusieve organisatie. Wij staan open voor iedereen ongeacht afkomst, geloof en gender. Wij zijn nieuwsgierig naar jou als persoon én jouw talent.

Hoe kun je reageren?
Stuur jouw cv én motivatiebrief onder vermelding van ‘Online Marketing & Content Manager’ vóór 6 oktober 2022 ter attentie van Jacques de Cock via vacature@senf.nl en solliciteer naar een uitdagende functie binnen een jong en energiek bedrijf met een werkplek in het historische en prachtige ArsenaalDelft.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.