Provenance+: Managementassistent

Provenance+ in Amsterdam zoekt een Managementassistent voor 4-12 uur per week (0,1-0,3 fte) | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 14-10-2022Provenance+ is een nieuw initiatief op het gebied van herkomstregistratie van kunst. Onze startup heeft een product ontwikkeld waar op een eenvoudige manier via een notaris de herkomst en informatie rondom objecten kan worden vastgelegd. Hiermee creëren wij een nieuwe veiligheid. Wij werken samen met kunstenaars, kunsthandelaren, collectiebeheerders, juristen en internationale partners.

Wij zoeken op parttime basis een enthousiaste managementassistent met affiniteit voor kunstgeschiedenis en de kunstmarkt.

Managementassistent

4-12 uur per week (0,1 – 0,3 fte)

In deze functie ben je breed inzetbaar, variërend van secretariële ondersteuning tot het uitbouwen van de marketing en publiciteit. Ook coördineer je deelprojecten. Ben jij gedreven om mee te bouwen aan een startup die gemotiveerd is om een verschil te maken? De functie is op ZZP-basis en is qua uren flexibel in te richten.

Graag ontvangen wij een motivatiebrief en CV. De vacature sluit op 14 oktober 2022.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.