Poppodium Gebouw-T: Floormanager & Vrijwilligerscoördinatie

Poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom zoekt een Floormanager & Vrijwilligerscoördinatie voor 0,7 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 01-10-2022Gebouw-T is hét poppodium van Bergen op Zoom en omgeving met ruim 100 evenementen per jaar in de vorm van concerten van (inter)nationale topartiesten, dance-events, festivals en meer.

Gebouw-T is op zoek naar een klantvriendelijke floormanager met horecaervaring in combinatie met enthousiaste vrijwilligerscoördinator die ervoor zorgt dat evenementen in goede banen worden geleid en het aanspreekpunt is voor onze ruim 160 vrijwilligers.

Het betreft een tijdelijke functie met mogelijkheid dat het deel ‘floormanager’ wordt gecontinueerd.

Floormanager & Vrijwilligerscoördinatie

0,7 fte

Floormanager
Als floormanager draag je de verantwoordelijkheid voor de algehele gang van zaken vanaf het moment dat het gebouw open is voor publiek tijdens (live) evenementen. Je coördineert de vrijwilligers en horecamedewerkers, ziet toe op de naleving van arbo-voorschriften en beheert de avondkas en de sleutels. Je zorgt voor goede organisatie en uitvoering van de (horeca-)activiteiten tijdens het evenement. Het is jouw taak om te zorgen dat zowel bezoekers als je collega’s een goede avond beleven.

Vrijwilligerscoördinatie
Daarnaast ga je tijdelijk vrijwilligerscoördinatie taken overnemen. Je houdt je bezig met het (door)ontwikkelen van het vrijwilligersbeleid, je ontfermt je over werving en selectie van vrijwilligers en leidt vergaderingen. Daarnaast rooster jij de vrijwilligers in en houd je nauw contact.

Eigenschappen en vaardigheden die je bezit

 • Sociaal en communicatief sterk;
 • Klantgericht en commercieel;
 • Planmatig & gestructureerd;
 • Affiniteit met popcultuur;
 • Geen 9-tot-5-mentaliteit;
 • Relevante ervaring en/of opleiding;
 • Omgaan met diverse doelgroepen (sociaal maatschappelijk, leeftijd);
 • Goed kunnen schakelen tussen coördineren, begeleiden en adviseren.

Bijzonderheden

 • Ervaring met het werken met vrijwilligers en in de horeca is een pre.
 • Je woont bij voorkeur in Bergen op Zoom of directe omgeving.
 • Je werkt minimaal 1 keer per week in het weekend ’s avonds en op dinsdagochtend is er productieoverleg.
 • Benoeming bij voorkeur per 1 november 2022 of anders zo snel mogelijk.
 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 6 maanden met een mogelijke vervolg in de functie van floormanager
 • Deze functie wordt gewaardeerd in schaal 5 van de cao NPF (maximaal € 3.055,63 bij fulltime 38 uur). Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals toegang tot concerten en festivals, flexibele werktijden, reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
 • Het werken op zzp-basis is bespreekbaar.
 • Voor meer informatie en bij interesse, kun je terecht bij Caroline Bertolin, HR manager van Gebouw-T via caroline@3ho.info.
 • Je motivatiebrief en cv stuur je vóór zondag 2 oktober 2022 naar hetzelfde e-mailadres.
 • Sollicitatiegesprekken vinden tussen 5 en 11 oktober 2022 plaats.
 • We hechten veel waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Onze vacatures en deuren staan open voor iedereen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.