Podium Mozaïek: Hoofd Productie en Zakelijke Activiteiten

Podium Mozaïek in Amsterdam zoekt een Hoofd Productie en Zakelijke Activiteiten voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 25-09-2022Podium Mozaïek is een eigentijds cultuurhuis in Amsterdam West. Vanwege onze programmering die uitgaat van de kracht van diversiteit en daarmee verschillende smaken en perspectieven op het podium brengt, is Podium Mozaïek een plek geworden waar een grootstedelijk, gemixt publiek zich thuis voelt. We zijn uitvalsbasis van jonge theatermakers, regisseurs, dansers, muzikanten, fotografen en andere duizendpoten die het gewend zijn om tussen twee, drie, vier codes tegelijk te switchen en iets te vertellen hebben. Uit onze visie vloeit voort dat wij bijdragen aan de ontwikkeling van nieuw aanbod (producties en concepten) en aan de ontwikkeling van talentvolle kunstenaars.

Podium Mozaïek is een kleine, dynamische organisatie met een gedreven team professionals, bijgestaan door freelancers, stagiairs en vrijwilligers die zich betrokken voelen bij de visie en kerntaken van het podium. Podium Mozaïek is onderdeel van de Amsterdamse culturele basisinfrastructuur (A-bis).

Hoofd Productie en Zakelijke Activiteiten

32 tot 36 uur per week

Als hoofd productie en zakelijk activiteiten ga jij graag de uitdaging aan om met een gemotiveerd team te zorgen voor een optimale operationele ondersteuning van het primaire proces. Je bent verantwoordelijk voor de productie, organisatie en uitvoering van alle culturele programma`s, projecten, zakelijke verhuur en voor het organiseren van administratieve ondersteuning voor de gehele organisatie (inclusief café-restaurant). Als afdelingshoofd ben je tevensverantwoordelijk voor de acquisitie van zakelijke klanten, personeelsplanning, invoeren en handhaven van voorschriften en wet- en regelgeving, administratie en monitoren van inkoop, verkoop en verhuur.

Je geeft hierbij leiding aan de (coördinerende) medewerkers voor productie, verhuur en administratie en bent opdrachtgever voor publieksservices van het café-restaurant.

Als lid van het managementteam is het afdelingshoofd medeverantwoordelijk voor de realisatie van het organisatiebeleid en de geformuleerde organisatiedoelstellingen en draagt hij of zij vanuit het eigen expertisegebied bij aan de lange termijnontwikkeling en de strategie van de organisatie.

Plaats in de organisatie
Het afdelingshoofd is lid van het MT en legt verantwoording af aan de directeur.

Profiel
Wij zoeken een zakelijk ingestelde ‘spin in het web’ met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je blinkt uit in efficiënte en doelmatige bedrijfsvoering door continu (her)structurering en inrichting van een professionele organisatie met heldere structuren en processen en klantvriendelijke en resultaatgerichte medewerkers.
Je signaleert kansen en draagt bij aan het creatieve proces vanuit het eigen vakgebied op bedrijfsvoerings- en organisatieniveau om te komen tot innovatie in programmering en zakelijke verhuur.

Opleiding en ervaring

  • Minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende in organisatie van evenementen;
  • Visie en ervaring met cultuur en serviceverlening.
  • Een ondernemende persoonlijkheid dat uitkristalliseert in sturing op omzet en rendementsdoelen;
  • 24/7 mentaliteit
  • HBO werk en denkniveau; beschikking over certificaat Sociaal Hygiëne en Bedrijfshulpverlening;
  • Goede spreekvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Representatief, vraaggericht en zakelijk;
  • Affiniteit met de klant- en publieksgroepen van Podium Mozaïek;
  • Kennis van en ervaring met diverse softwarepakketten als: Yesplan, Exact en Ticketmatic.

Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO Nederlandse Podia, schaal 7 (minimaal € 2.762,98 maximaal € 3.914,35) op basis van 36 uur per week.

Ben je enthousiast geworden over deze functie?
Dan zien we graag je reactie tegemoet vóór maandag 26 september 2022 via vacature@podiummozaiek.nl ter attentie van Zafer Yurdakul.

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 3 oktober.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.