Platform C: Controller

Platform C in Amstelveen zoekt een Controller voor 0,6 – 0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 02-10-2022Platform C gelooft dat kunst en cultuur een onmisbare rol vervullen in het leven van jong en oud. Het biedt mensen de kans zich persoonlijk te ontwikkelen en stelt hen in staat om met en van elkaar te leren. Vanuit deze overtuiging maakt Platform C actieve cultuurparticipatie voor iedereen mogelijk, samen met haar partners, in Amstelveen en de regio Amstelland.

Naast educatieve cursussen op het gebied van muziek, dans, talen, media en beeldende kunst, richt Platform C zich in samenwerking met verschillende partners op cultuurparticipatie voor een grote verscheidenheid van doelgroepen. Er zijn mogelijkheden voor de allerkleinsten, jongeren en volwassenen: iedereen is welkom bij Platform C!

Voor onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een

Controller

0,6 – 0,8 fte

De komende tijd gaat Platform C zich verder ontwikkelen om uit te groeien tot hét platform voor cultuureducatie- en participatie in Amstelveen en de regio Amstelland. De afgelopen periode is een stevige stap gezet naar een financieel gezonde exploitatie en het verbeteren van de efficiency. De controller heeft een sleutelpositie in het verder ontwikkelen en toekomstbestendig maken van de organisatie. Een geweldige kans voor een professional met een sterke financiële achtergrond om een volgende carrièrestap te zetten en de komende jaren mee te bouwen aan het ondernemende en vernieuwende culturele platform van Amstelveen en omstreken.

De functie
Als controller ben je eindverantwoordelijk voor de financiële aansturing en ondersteuning van de organisatie. Je geeft leiding aan de financiële administratie. Je werkt samen met een klein team aan betrouwbare financiële administratie, planning & control, optimalisatie van bedrijfsprocessen en automatisering. Je signaleert risico’s en kansen, bewaakt en verbetert de interne controle en treedt op als strategisch gesprekspartner. Je bent verantwoordelijk voor het kwaliteitssysteem en de financiële aspecten van de bedrijfsvoering van Platform C en je zorgt voor adequate en tijdige levering van managementinformatie.

De controller maakt onderdeel uit van het managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur.

Wie zoeken wij
Wij zijn op zoek naar een ondernemende en ervaren financiële professional. Een gedreven persoonlijkheid die duidelijk en met impact communiceert en verbindt. Een hands-on business partner die planmatig en gestructureerd werkt en deadlines haalt. Een mensgerichte leidinggevende die stevig in zijn/haar schoenen staat en zorgt voor structuur, rust en overzicht.

Welke opleiding, kennis en ervaring vragen wij?

 • Hbo-niveau met bedrijfseconomische / financiële achtergrond.
 • Breed financieel onderlegd.
 • Tenminste drie jaar relevante werkervaring.
 • Ervaring in meerjarige transitieprocessen.
 • Grote affiniteit met IT.
 • Ervaring met tenminste één finance / ERP-systeem.
 • Sterke Officevaardigheden (waaronder Excel en data-analyse.)
 • Bij voorkeur ervaring met het aansturen van teams.

Wat wij bieden

 • 21,6 – 28,8 urige werkweek.
 • Reiskostenvergoeding.
 • 25 vakantiedagen + 5 verlofdagen (op basis van fulltime).
 • Werken in een culturele en ambitieuze omgeving.
 • Marktconform salaris.

Informatie
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Madeleine Heijligers, directeur-bestuurder, op telefoonnummer 020-647 14 57.

Solliciteren en selectieprocedure
Wanneer deze functie je aanspreekt, mail dan je motivatiebrief met C.V. uiterlijk 2 oktober 2022 aan vacature@platform-c.nu. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 10 oktober.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.