Parktheater Eindhoven: Conceptmarketeer

Parktheater Eindhoven in Eindhoven zoekt een Conceptmarketeer voor 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 07-10-2022Parktheater Eindhoven is een van de grotere theaters in Nederland en bereikt met een brede programmering van zo’n 400 voorstellingen per theaterseizoen, jaarlijks zo’n 200.000 bezoekers uit Eindhoven en omgeving.

Het Parktheater heeft als doel een theater voor iedereen te zijn en heeft daarom een zeer diverse programmering. We willen het publiek raken en bijdragen aan mooie ontmoetingen van theatermakers met het publiek. In onze huidige missie Meer dan jij… zoeken we voortdurend verbinding met het huidige en nieuwe publiek. Het Parktheater staat midden in de samenleving en is betrokken bij en initiatiefnemer van verschillende maatschappelijke projecten.

We zijn een innovatieve en platte organisatie die werkt vanuit de eigen verantwoordelijkheid en inbreng van de medewerkers.

Het Parktheater is na een reorganisatie en twee coronajaren sterk in ontwikkeling. Het marketingteam bestaat momenteel uit twee marketeers en is op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega! Het maakt ons niet uit waar je in gelooft, van wie je houdt of waar je vandaan komt. We zijn vooral benieuwd hoe je jouw talent wilt inzetten voor het Parktheater.

Team Marketing & Communicatie laat een zo groot en divers mogelijk publiek kennismaken met het programma van het Parktheater. We werken nauw samen met de collega’s van programmering, kaartverkoop en horeca.

Voor Team Marketing & Communicatie zoeken we een enthousiaste

Conceptmarketeer

20 uur per week

Wat ga je doen?
Als conceptmarketeer ben je verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van een aantal grote projecten en concepten van het Parktheater. Binnen de programmering zijn er diverse projecten en series, zoals themamaanden, grote series voorstellingen en ook op maatschappelijk vlak zijn we actief met een aantal projecten.

Daarbij hoort onder andere

 • Het ontwikkelen van campagneplannen voor projecten. Je bepaalt de doelen, maakt de planning en bewaakt de voortgang en resultaten.
 • Het enthousiasmeren en verbinden van (potentieel) publiek.
 • Het creëren van wervende en creatieve content voor zowel online als offline media.
 • Het coördineren, produceren en verspreiden van diverse (online en offline) uitingen. Denk aan; het bijhouden van de website, socials, video, flyers, posters, persberichten, advertenties enzovoorts.
 • Het volgen, signaleren en analyseren van relevante ontwikkelingen in de branche en samenleving.
 • Bijdragen aan de branding en positionering van het Parktheater.

Wie zoeken wij?
We zoeken een enthousiaste marketeer met een passie voor theater. Je staat stevig in je schoenen en kunt omgaan met de vrijheden van het Parktheater. Daarnaast heb je een relevante opleiding in de richting van Marketing & Communicatie en actuele kennis van het vak, zowel online als offline.

Ook ben je:

 • Een communicatief vaardige en sociale teamspeler en kun je zelfstandig werken.
 • Resultaatgericht en operationeel. Je houdt van aanpakken en kunt snel schakelen tussen werkzaamheden.
 • Creatief op het gebied van content bedenken en maken.
 • Handig met Adobe, met name InDesign en Illustrator.
 • Handig met social media.

Wat bieden wij jou?

 • Een afwisselende baan in een culturele, uitdagende, inspirerende en informele werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandig handelen.
 • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging.
 • Een salaris conform de uitdaging van de functie.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering, ABP pensioenopbouw, 25 vakantiedagen en 8 adv-dagen op basis van een fulltime dienstverband (40 uur), goede opleidingsmogelijkheden en een personeelsregeling voor bezoek aan de voorstellingen.

De startdatum is in overleg, maar bij voorkeur zo spoedig mogelijk.

Wil je solliciteren?
Stuur je motivatiebrief met cv vóór 7 oktober 2022 onder vermelding van ‘Sollicitatie conceptmarketeer’ naar communicatie@parktheater.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Geertje van Geel, geertje.van.geel@parktheater.nl of 040 2 156 147.

De sollicitatiegesprekken staan gepland voor medio oktober.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.