Next Nature Network: Relatiemanager Sponsoring

Next Nature Network in Eindhoven en Amsterdam zoekt een Relatiemanager Sponsoring voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 04-10-2022In a landscape of conservative nature lovers we are the progressive people that look at nature in a new way. As technology transforms nature into a next nature that may be wild and unpredictable as ever, we aim to go forward–not back–to nature. Our goal is to ensure a liveable existence for the people who come after us by charting a path for the future that’s desirable for humanity and for the planet as a whole.

Next Nature zoekt een ervaren

Relatiemanager Sponsoring

24 tot 32 uur per week

Wat houdt jouw rol in
Als Relatiemanager Sponsoring bij Next Nature ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van een netwerk van partijen dat NN financieel wil ondersteunen in Eindhoven, en daarbuiten. Je initieert in samenwerking met collega’s de uitvoering van campagnes en activiteiten op basis van het beheer van de partnerships en het door jou opgestelde jaarplan. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van bijeenkomsten en evenementen met onze sponsoren en belangrijke contacten. Je werkt hierin nauw samen met collega’s. Voor onze sponsors ben jij het eerste aanspreekpunt. Je onderhoudt effectieve en waardevolle particuliere- en zakelijke relaties, netwerken en samenwerkingsverbanden. Je signaleert kansen en mogelijkheden en ontwikkelt nieuwe voorstellen voor sponsorships. Je bouwt mee aan werving van nieuwe partners om aan ons netwerk toe te voegen. Je zorgt voor de kwaliteit en de tijdige uitvoering van alle development activiteiten tot en met financiële verantwoording en evaluatie.

Je formuleert samen strategische doelen, overlegt en rapporteert aan onze Senior Fondsenwerver. Je schakelt regelmatig samen met de Managing Director en het (hoofd van de) afdeling Financiën, alsook met de andere afdelingen. Zo stem je bijvoorbeeld met de afdeling Marketing de genodigden lijst af voor de openingen en voor andere activiteiten.

Wat vinden wij belangrijk

 • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring binnen relatiemanagement of account management en hieraan voorafgaand een relevante opleiding gevolgd.
 • Je houdt van mensen en wil hen een zinvolle, impactvolle en inspirerende besteding bieden, in een bijzondere culturele en maatschappelijke context.
 • Een netwerk en ervaring in (Brainport-regio) Eindhoven en daarbuiten, waaronder provincie Brabant, is een belangrijke pre.
 • Je bent een geboren en naturel netwerker: je weet wat er nodig is om inspirerende gesprekken te voeren, een divers netwerk op te bouwen en te behouden.
 • Je voelt je thuis in een open-minded, toekomstgerichte en internationale werkomgeving, die creativiteit hoog in het vaandel heeft staan.
 • Je bent representatief, je hebt een proactieve houding en je bent prettig in de omgang.
 • Je laat eigenaarschap zien, bent zelf werkzaam en je haalt de informatie op die je nodig hebt.
 • Je bent bekend met Salesforce of een ander CRM systeem – en bent gewend je contacten en leads zorgvuldig bij te houden.
 • Je bent analytisch sterk en hebt een commerciële instelling.
 • Je bent oplossingsgericht en flexibel.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.
 • En uiteraard teamgeest.

Wat biedt Next Nature

 • Een goede werksfeer met vakkundige en betrokken collega’s.
 • Een geëngageerd team waar je op een prettige manier met elkaar kunt samenwerken en waar je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.
 • Een bijzondere werkplek. Je kunt werken op een werkplek in het iconische rijksmonument het Evoluon in Eindhoven, als je in Amsterdam bent, op het satelliet-kantoor van Next Nature op het Marineterrein in Amsterdam, vanuit huis of ergens anders. Dat is aan jou.
 • Mooie tentoonstellingen en bijzondere openingen en evenementen om vrij te bezoeken.
 • Een marktconform salaris.
 • Daarnaast uiteraard vakantiegeld en 26 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband.
 • Woon-werk reiskosten worden vergoed en je ontvangt een telefoonvergoeding. Pensioen dien je zelf te regelen.
 • Een eerste tijdelijk contract is voor de periode van 1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging.

Enthousiast
Spreekt deze baan je aan? Dan horen we graag van je. Jouw sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk 4 oktober, solliciteren kan via onderstaande button. De gesprekken vinden plaats op in de week van 10 oktober 2022.

Voor vragen kun je terecht bij Bram Kranendonk, Senior Fondsenwerver: bram@nextnature.net.

We streven naar een divers team en / of naar een betere vertegenwoordiging van collega’s met verschillende achtergronden. We zien graag in jouw sollicitatie wat jouw bijdrage kan zijn aan ons team op dat gebied.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.