Nederlands Dans Theater: 1e Theatertechnicus Specialisatie Licht

Nederlands Dans Theater in Den Haag zoekt een 1e Theatertechnicus Specialisatie Licht voor 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 09-10-2022Nederlands Dans Theater is een van de meest toonaangevende moderne dansgezelschappen ter wereld. Achter de schermen werken medewerkers om de voorstellingen, dansbeleving en alle randvoorwaarden te perfectioneren, van kostuumontwerp en productie, naar licht- en geluidontwerp tot talentontwikkelings- en educatie activiteiten.

Voor de afdeling Techniek is Nederlands Dans Theater op zoek naar een

1e Theatertechnicus Specialisatie Licht (m/v/x)

38 uur per week

Wat ga je doen?
In deze functie zal je taak bestaan uit het uitvoeren van licht werkzaamheden ten behoeve van de voorstellingen, zoals bediening en programmering van de Grand MA2/MA3 lichtcomputer. Daarnaast verricht je tevens verdere theater-technische werkzaamheden ten behoeve van bouw, uitvoering, afbreken en reizen van voorstellingen, samen met je collega’s van de disciplines AVC en Toneel. Je werkt daarin nauw samen met het artistieke team. Ook het aanleveren en bijhouden van informatie voor de producties, voorstelling en tournees, het uitvoeren van dagelijkse onderhoudswerkzaamheden, kleinere reparaties aan apparatuur/materialen en het beheer van de opslagruimten behoren tot je taken.

Wat kan je?
NDT is op zoek naar een fijne collega die graag binnen de moderne danswereld werkzaam wil zijn.

  • Je voelt je prettig om in een internationale omgeving te werken.
  • Je vindt het leuk om te reizen (we toeren namelijk niet alleen in Nederland, maar ook internationaal).
  • Je vindt het geen probleem om op onregelmatige tijden en in het weekend te werken.
  • Je houdt ervan om zowel zelfstandig als in een (klein) teamverband naar een einddoel/resultaat toe te werken.
  • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.

Wat heeft NDT je te bieden?
Nederlands Dans Theater vindt het belangrijk dat werknemers zich gewaardeerd en betrokken voelen, waarbij eenieder zijn eigen talent als individu en als lid van een team kan ontwikkelen. Daarbinnen maken wij ons sterk voor gelijke kansen voor iedereen. Diversiteit en Inclusie zijn dan ook belangrijke kernwaarden binnen onze organisatie.

Daarnaast bieden we

  • Salaris conform schaal 6 CAO Theater & Dans.
  • 32 vakantiedagen per jaar.
  • Pensioenregeling.
  • Tegemoetkoming in de reiskosten.
  • Informele werksfeer.

We zijn gevestigd in Amare in het Centrum van Den Haag, op loopafstand van zowel Centraal Station als Station Hollands Spoor.

Hoe kun je solliciteren?
Mail je motivatiebrief + Curriculum Vitae voor 10 oktober 2022 naar bark.stoffels@ndt.nl.

Voor vragen over de functie kan je per mail (eric.blom@ndt.nl) of telefonisch contact opnemen met Eric Blom, manager Techniek & Beheer via 06-10 28 37 96.

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure neem dan per mail contact op met Bark Stoffels, Coördinator Human Resources.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.