Nationale Opera & Ballet: Manager Particuliere Fondsenwerving

Nationale Opera & Ballet in Amsterdam zoekt een Manager Particuliere Fondsenwerving voor 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 09-10-2022Nationale Opera & Ballet is een van de grootste Nederlandse culturele organisaties en bevindt zich in het hart van Amsterdam. Bij ons ontstaat de magie op het podium. Met ruim 600 collega’s van 30 nationaliteiten werken we elke dag samen om grootse opera- en balletproducties neer te zetten. Het is onze missie om het leven van zoveel mogelijk mensen te verrijken met de schoonheid en betekenis van opera en ballet. Wil jij hieraan bijdragen?

Wij zoeken per direct een

Manager Particuliere Fondsenwerving

38 uur per week

Wie wij zoeken
Krijg jij energie van het werven van donateurs en het onderhouden van relaties met donateurs? Word jij enthousiast van het coördineren van wervingscampagnes? Dan zoeken wij jou als Manager particuliere fondsenwerving! Je komt te werken op de afdeling Fondsenwerving & Relatiebeheer. Dit team bestaat uit verschillende fondsenwervers, een datamanager en een donateursadministrateur. Het team is verantwoordelijk voor het behouden en werven van extra inkomsten van fondsen, bedrijven en particuliere gevers. Het belangrijkste doel van de afdeling is het vergroten van het financiële draagvlak van Nationale Opera & Ballet en het verstevigen van de relaties met onze meest loyale bezoekers.

Als Manager Particuliere Fondsenwerving ben je onder andere verantwoordelijk voor je eigen geefkring aan donateurs en daarmee voor de inkomsten vanuit die kring. Netwerken vind je leuk en is iets wat je goed kan, dit zet je in om particuliere gevers aan te trekken. Hierbij houd je focus op het werven van grotere giften en opzetten van wervingscampagnes voor bijzondere projecten. Met de wervende teksten die je schrijft weet je particuliere begunstigers te enthousiasmeren om zich te verbinden aan onze organisatie. Samen met het team kom je tot creatieve ideeën en evenementen en voer je deze uit om de band met onze donateurs warm te houden.

Wat jij zoekt
Lijkt het je een uitdaging om een rol te spelen binnen deze bijzondere artistieke en internationale omgeving? Vind je het geen probleem om soms ook in de avonden en weekenden rondom de voorstellingen te werken? En heb je affiniteit met opera en ballet of ben je nieuwsgierig naar deze kunstvormen? We kijken ernaar uit om je te leren kennen! Nationale Opera & Ballet omarmt diversiteit en inclusie, vacatures staan open voor iedereen. Pas je niet geheel in het profiel, dan moedigen we je aan toch te solliciteren.

Wat wij bieden

  • Het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 3.359,- en maximaal € 4.760,- per maand op basis van een fulltime dienstverband (38 uur).
  • 8% vakantiegeld.
  • 30 vakantiedagen én 5 ATV dagen.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Een reiskostenvergoeding.
  • Trainings- en opleidingsmogelijkheden.
  • Een Employee Benefits verzekeringenpakket.
  • Korting op Onefit abonnement of Go-vital.
  • Uitnodigingen voor de generale repetities van onze voorstellingen en een aantrekkelijke plaatskaartregeling voor opera en ballet.

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan voor 9 oktober 2022. Let op: voor deze vacature vragen wij je een aantal korte games te spelen. Door deze games te spelen krijg je de kans om jouw potentie, talent en persoonlijkheid aan ons te laten zien. Zo kunnen we iedereen die solliciteert gelijke kansen bieden, door iedereen te beoordelen op basis van objectieve, wetenschappelijk bewezen inzichten in plaats van op onderbuikgevoel. Omdat we veel waarde hechten aan persoonlijke groei en transparantie, zullen we ervoor zorgen dat je ook je resultaten op de games ontvangt. Veel succes!

De uitnodiging om de games te spelen ontvang je binnen enkele dagen nadat je hebt gesolliciteerd.

Contact
Heb je vragen over de functie, stuur gerust een e-mail naar Roos Bernelot Moens, Hoofd Fondsenwerving & Relatiebeheer via r.bernelotmoens@operaballet.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Carmen Mersch, adviseur HR via c.mersch@operaballet.nl.

Let op: sollicitaties worden alleen in behandeling genomen wanneer deze zijn ingediend via de sollicitatielink. Sollicitaties per e-mail worden niet in behandeling genomen.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.