Nationale Opera & Ballet: Adviseur Human Resources (interim)

Nationale Opera & Ballet in Amsterdam zoekt een Adviseur Human Resources (interim) voor 32-38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Freelance/ZZP, Fulltime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 30-09-2022Nationale Opera & Ballet is een van de grootste Nederlandse culturele organisaties en bevindt zich in hartje Amsterdam. Bij ons ontstaat de magie op het toneel. Met ruim 600 collega’s van 30 nationaliteiten werken we elke dag samen om opera- en balletproducties neer te zetten. Elk detail telt en daarom hechten we waarde aan vakmanschap in elk onderdeel van onze organisatie. Het is onze missie om het leven van zoveel mogelijk mensen te verrijken met de schoonheid en betekenis van opera en ballet. Wil jij hieraan bijdragen?

Wij zoeken voor de afdeling HR een

Adviseur Human Resources (interim)

32-38 uur per week, vanaf half oktober 2022 tot en met half februari 2023

Wie wij zoeken
De afdeling HR zoekt een tijdelijke HR-adviseur die leidinggevenden van verschillende afdelingen coacht en ondersteunt bij uiteenlopende HR-vraagstukken. Je speelt een belangrijke rol in het werving & selectieproces voor verschillende posities bij onze organisatie. Ook adviseer je leidinggevenden over bijvoorbeeld inzetbaarheid, functioneren, ontwikkeling en verzuim van medewerkers, maar ook over gedrag en cultuur. De afdelingen die je adviseert zijn Het Nationale Ballet, Fondsenwerving , Educatie en Marketing. Verder beantwoord je vragen van medewerkers als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden en loopbaanvragen. Kortom: je speelt een verbindende rol tussen diverse afdelingen en collega’s om met elkaar een prettige werkomgeving te creëren.

We zoeken iemand met een stevige persoonlijkheid en coachende vaardigheden. Je weet een goede balans te vinden tussen strategie en uitvoer. Je kunt mensen goed inschatten, hebt lef en durft door te vragen.

Wat jij zoekt
Ben je een zelfstandige adviseur, communicatief sterk, ook in het Engels vanwege onze internationale collega’s, handig met digitale systemen en lijkt het je leuk deze functie tijdelijk te doen in een bijzondere omgeving? Beschik je over een hbo-/wo-afgeronde opleiding en heb je al een aantal jaren ervaring?

Onze afdeling HR bestaat uit drie andere adviseurs HR, een HR coördinator, twee HR medewerkers, een adviseur en een medewerker communicatie & change, adviseur opleiding & ontwikkeling en een hoofd HR. De gesprekken worden gevoerd door de adviseurs en het hoofd HR.

Wat wij bieden:

  • een tijdelijke functie vanaf half oktober 2022 tot en met half februari 2023;
  • een uitdagende functie in een hecht team, met veel vrijheid;
  • de samenwerking kan op contractbasis (tijdelijke arbeidsovereenkomst) of freelancebasis verlopen. Het tarief is afhankelijk van de gekozen contractvorm, kennis en ervaring;
  • uitnodigingen voor de generale repetities van onze voorstellingen en een aantrekkelijke plaatskaartregeling voor opera en ballet!

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan voor 30 september 2022 en maak snel met ons kennis om te kijken of de klik er is! Nationale Opera & Ballet omarmt diversiteit en inclusie, vacatures staan open voor iedereen. Pas je niet geheel in het profiel, dan moedigen we je aan toch te solliciteren.

Voor inhoudelijke informatie over de functie kan je contact opnemen met Sanneke van Breemen, Hoofd HR en I&I, s.vbreemen@operaballet.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.