Moondocs: Producer

Moondocs in Amsterdam zoekt een Producer voor 1 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 13-10-2022Moondocs ontwikkelt en produceert documentaires, auteursfilms, kunstfilms, educatief materiaal, websites en series. We werken vanuit een brede culturele en maatschappelijke betrokkenheid. Moondocs vertelt verhalen die ergens over gaan en stelt steeds een andere manier van kijken voor.

Wij zoeken op korte termijn een

Producer

1 fte

Wij zijn op korte termijn op zoek naar doorgewinterde producer met ervaring in (documentaire) filmproductie.

Als producer ben jij de drijvende kracht achter een filmproductie. Denk aan het het maken van begrotingen, regelen van een crew en voorbereiden van draaidagen. Jij houdt het overzicht en bent de schakel tussen makers, crew, fondsen en omroepen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die van aanpakken houdt en ervaring heeft in het produceren van documentaires of lange televisie projecten. Je bent stressbestendig, schakelt snel, communiceert helder, bent open minded en geïnteresseerd in wat er speelt in de samenleving. Je denkt in oplossingen. Documentaires vragen om flexibiliteit en inlevingsvermogen, eigenschappen die jou op het lijf geschreven zijn. Je neemt graag de leiding over een project. Door je ervaring heb je het maken van begrotingen en eindafrekeningen eigen gemaakt.

Wij bieden een fulltime functie (32 uur is bespreekbaar) met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je zal deel uit maken van een klein en fijn hecht team waar volop ruimte is voor initiatief, creativiteit en humor.

Reageren?
Mail voor vragen of om te solliciteren naar info@moondocs.nl.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur ons dan voor 13 oktober je cv én motivatie.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.