Kunstveiling.nl: Veilingmedewerker

Kunstveiling.nl in Amstelveen zoekt een Veilingmedewerker voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 15-10-2022Wij veilen kwalitatieve kunst, sieraden en design voor een breed publiek aan kunstliefhebbers in Nederland, Vlaanderen en Duitsland via onze online veilingplatformen Kunstveiling en Artpeers. De veilingen zijn openbaar en toegankelijk voor zowel professionals in de kunsthandel als voor startende kopers en verkopers.

Wij zoeken een enthousiaste assertieve nieuwe collega voor de functie van

Veilingmedewerker

40 uur per week

Samen met jouw collega’s draag je zorg voor het dagelijks toevoegen van items aan de veiling. Dit kunnen bijvoorbeeld schilderijen zijn, maar ook beelden of grafiek afkomstig uit diverse particuliere en bedrijfscollecties. Het fotograferen van de werken, de digitale inbreng, het taxeren en beschrijven van de werken vallen onder jouw werkzaamheden. Daarnaast verleen je assistentie aan de veilingmeesters waar nodig en sta je klanten te woord. En omdat we een klein team zijn spring je bij waar nodig, net zo goed als dat collega’s jou helpen waar nodig.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt een studie kunstgeschiedenis, kunstacademie, kunst & markt of soortgelijk afgerond, óf je hebt een behoorlijke kennis van en affiniteit met kunst (en met verschillende technieken en materialen).
  • Je werkt doelgericht, geconcentreerd en secuur.
  • Je bent proactief en een open en enthousiaste teamspeler.
  • Je steekt de handen letterlijk uit de mouwen (je zult kunstwerken moeten sjouwen).
  • Je bent oplossingsgericht en meedenkend van aard.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je woont in (omgeving) Amstelveen – straal van maximaal 10 km (vereiste!).
  • Je werkt graag in een sociaal en klein team en houdt van een grapje op zijn tijd :-).

Wij bieden een fulltime dienstverband van 40 uur per week, in eerste instantie tijdelijk, maar met vooruitzicht op verlenging. Je komt te werken in een dynamisch bedrijf dat gerund wordt door een enthousiast team van kunst- en e-commerce professionals. Ons kantoor bevindt zich in Amstelveen. Het salaris is marktconform.

Heb je interesse in deze functie? Dan horen wij graag van je! Stuur jouw motivatie en cv dan naar Judith Konz via judith@kunstveiling.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.