KING’S MEN: Zakelijke Leiding

KING’S MEN in Enschede zoekt Zakelijke Leiding voor 12 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenKING’S MEN maakt eigenzinnige, meertalige theaterproducties in de grensstreek van Nederland en Duitsland, voor een breed publiek in een intieme ‘open-air’ setting. We zijn een klein repertoiregezelschap bestaande uit Nederlandse en Duitse medewerkers en spelen Shakespeares klassiekers in een mix van vier talen: Duits, Nederlands, Engels en Twents. Alle rollen worden gespeeld door mannen; net als in Shakespeares tijd. De voorstellingen spelen altijd op bijzondere buitenlocaties: bij historisch erfgoed zoals landhuizen, kastelen, kloosters en parken. De ensceneringen zijn fantasierijk, hedendaags en toegankelijk voor een breed publiek. Overijssel en Nordrhein-Westfalen zijn de belangrijkste speelgebieden. De voorstellingen worden gerepeteerd en gaan in première op het landgoed van Kloster Bentlage in Rheine (D).

Ben jij degene die ons zakelijk kan (bege)leiden?

Zakelijke Leiding

12 uur per week

KING’S MEN heeft zich op twee manieren georganiseerd: er is een stichting KING’S MEN met als basis Enschede en een GbR KING’S MEN in Rheine. Deze constructie past bij wie we zijn, en maakt de weg vrij om zowel in Nederland als Duitsland financiering en subsidies te kunnen aanvragen. In de afgelopen jaren is veel ervaring opgedaan met de praktische en productionele kant van het produceren in het grensgebied. Door nieuwe ontwikkelingen in de organisatie en ons werkveld, is er grote behoefte aan een collega die samen met artistiek leidster Silvia Andringa, het zakelijke en financiële deel wil leiden. Onze partners zijn Kloster Bentlage in Rheine en het Wilminktheater in Enschede.

We zoeken dus een enthousiaste, initiatiefrijke zakelijk leider/ster met hartstocht voor onze missie. Duits lezen en verstaan is een must… Duits schrijven minder belangrijk. Het aantal uren is verschillend en flexibel; in het najaar worden projecten aangevraagd en verantwoord en in de lente/zomer wordt geproduceerd en gespeeld. Het werk voor KING’S MEN is naar ons idee goed te combineren met zakelijke leiding voor andere groepen of organisaties.

Wij bieden:

  • een honorarium conform de gangbare tarieven in het Nederlandse en Duitse theater
  • een afwisselend takenpakket met de kans om ons gezelschap verder te ontwikkelen
  • nauwe samenwerking met een geëngageerd en gemotiveerd artistiek team
  • professioneel werken in een familiaire sfeer

Voor verdere informatie, kijk op www.kingsmen-openair.com.

Heb je zin, tijd, belangstelling voor de functie of wil je meer weten? Neem contact op met Silvia Andringa via silvia@kingsmen-openair.com.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.