Jeugdtheater Hofplein: Cultuurcoach / bevoegd Theaterdocent

Jeugdtheater Hofplein in Rotterdam zoekt een Cultuurcoach / bevoegd Theaterdocent voor een nader te bepalen aantal uren per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenJeugdtheater Hofplein is een warm huis waar elk kind welkom is. Hofplein wil zo veel mogelijk kinderen en jongeren met theater in aanraking laten komen. Ons motto is: verbeeld, verrijk, verwonder. Dat doen we met theater in vele verschijningsvormen. Jeugdtheater Hofplein begeeft zich zowel in de vrije tijd als in het basis- en voortgezet onderwijs.

Voor de langdurige en structurele samenwerking met verschillende scholen in Rotterdam zoekt Jeugdtheater Hofplein:

Cultuurcoach / bevoegd Theaterdocent

Nader te bepalen aantal uren per week

We zoeken Cultuurcoaches / Docenten die:

  • Een relevante HBO-opleiding afgerond hebben, met eerstegraads onderwijsbevoegdheid.
  • Affiniteit hebben met kinderen en / of jongeren.
  • Graag meedenken en samenwerken.
  • Theaterlessen willen geven binnen:
    • het primair onderwijs op 1 of meerdere dagen van maandag t/m vrijdag (lessen vinden overdag onder schooltijd plaats) en / of
    • het voortgezet onderwijs op dinsdagmiddag.
  • Initiatief nemen in het openen van de blik van de school naar buiten en naar wat er allemaal gebeurt in de wijk van de school en in de Rotterdamse kunstwereld.
  • Alle overige werkzaamheden willen verrichten die bij de uitoefening van de functie horen (o.a. bijwonen van teambijeenkomsten, communicatie met kantoor, het zorgdragen voor de invulling van eventuele presentaties). Voor genoemde activiteiten buiten je lessen om, krijg je extra uren binnen je aanstelling.

Ervaring in het geven van theaterlessen binnen een schoolsituatie in het po en / of vo is gewenst, plus affiniteit met het werken met kinderen binnen een grootstedelijke context.

De cultuurcoach is in dienst van Jeugdtheater Hofplein en wordt op basis van het arbeidsvoorwaardenbeleid van Jeugdtheater Hofplein uitbetaald. De inschaling is afhankelijk van (soort)gelijke werkervaring. Salarisindicatie: v.a. € 2.631,- bruto (schaal 8, cao KE) per maand bij een fulltime aanstelling van 36 uur per week.

Kom je bij Jeugdtheater Hofplein werken? Dan ben je verzekerd van een team inspirerende collega’s, van je mededocenten tot productie en marketing. Je wordt uitgenodigd voor onze premières, bezoekt onze voorstellingen gratis, leert collega’s uit allerlei disciplines kennen op borrels en teamdagen. Ook ben je welkom op docentendagen waarop we workshops met betrekking tot ons vak organiseren, om met elkaar te blijven bijleren.

Geïnteresseerd?
Stuur dan een sollicitatiebrief voorzien van cv naar Danilo Fernandes: Educatie@jeugdtheaterhofplein.nl. Voor meer informatie kan tevens contact worden opgenomen via dit adres. Op enkele scholen zijn we per direct op zoek naar docenten – op korte termijn reageren loont.

Jeugdtheater Hofplein streeft ernaar een diverse en inclusieve organisatie te zijn, oftewel een afspiegeling van de Rotterdamse samenleving van nu. Daarom hopen wij op reacties vanuit verschillende achtergronden en leeftijdscategorieën, en roepen wij kandidaten die zich hierin herkennen en ons kunnen versterken vooral op om te reageren.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.