International Documentary Festival Amsterdam: Locatiemanager

International Documentary Festival Amsterdam in Amsterdam zoekt Locatiemanagers voor Min. 24-max. 38 uur per week (tijdens het festival) | Vacature voor een Vrijwillige functie, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 30-09-2022IDFA 2022 vindt plaats van 9 t/m 20 november in Amsterdam waar ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat meer dan 200 documentaires worden vertoond in een groot aantal bioscopen en filmtheaters. ’s Ochtends vinden er schoolvoorstellingen plaats en het nieuwe-mediaprogramma IDFA DocLab is er dit jaar ook weer bij. Om het reilen en zeilen op alle verschillende locaties aan te sturen, zijn we op zoek naar enthousiaste locatiemanagers.

IDFA is op zoek naar locatiemanagers om ons team te versterken.

Locatiemanager

Min. 24-max 38 uur per week

Wat ga je doen?
Afhankelijk van de grootte van je locatie en de intensiteit van het programma wordt deze gerund door een combinatie van locatiemanagers en assistent locatiemanagers of alleen door locatiemanagers. Op welke locatie je wordt ingedeeld, hangt af van jouw ervaring en beschikbaarheid.

Je bent de vertegenwoordiger van de productieafdeling op locatie, je geeft leiding aan de vrijwilligers, je onderhoudt contact met de locatiehouder, technici en leveranciers en je zorgt dat de programma’s volgens draaiboek kunnen plaatsvinden.

Wie zoeken wij?
Je kan locatiemanager worden als je als vrijwilliger op enkele festivals hebt gewerkt en ambitieus genoeg bent om meer verantwoordelijkheid op je te nemen. Je bent goed in het aansturen en coachen van een grotere groep mensen tijdens een festival of een ander event en hebt daar plezier in. Je kunt omgaan met hectiek, blijft rustig in alle omstandigheden en denkt van nature oplossingsgericht. Je beheerst zowel het Nederlands als het Engels perfect. We zijn op zoek naar kandidaten die minimaal drie dagdelen kunnen werken tot medewerkers die fulltime beschikbaar zijn tussen 9 en 20 november. Daarnaast ben je beschikbaar voor een training in de week voor het festival (datum volgt).

Bij IDFA werken gedreven mensen met verschillende ervaringen en persoonlijkheden. IDFA wil een organisatie zijn die ruimte biedt aan iedereen. Talent als basis, diversiteit als kracht om betere resultaten te behalen. Bij IDFA vinden wij het belangrijk dat jij gewoon jezelf kan zijn. Daarom zijn we benieuwd wie jij bent!

Is er een vergoeding?
De locatiemanager is een functie waarvoor een vergoeding beschikbaar is. Ook de woon-werk reiskosten worden vergoed. Daarnaast krijg je een uniek kijkje achter de schermen van het festival en de locatie waar je komt te werken én het biedt jou de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden. Deze kans biedt jou de mogelijkheid om je als producent aan IDFA te presenteren en eventueel door te groeien tot een (tijdelijke) functie binnen de productieafdeling van IDFA bij toekomstige festivaledities. Mensen van buiten Amsterdam worden ook van harte uitgenodigd te reageren; reiskosten worden vergoed en indien nodig helpen we je met het regelen van een logeerplek tijdens het festival.

Enthousiast?
Je kunt je tot 30 september aanmelden. Wacht niet te lang, want vanaf 12 september starten de locatieproducenten al met de kennismakingsgesprekken. Voor meer informatie kun je mailen met locatieproductie@idfa.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.