Gooiland Events: Senior Event & Theater Technicus

Gooiland Events in Hilversum zoekt een Senior Event & Theater Technicus voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenIn de jaren ’30 van de vorige eeuw is Gooiland gebouwd, een voor die tijd enorm opvallend en vernieuwend gebouw. Die vernieuwende geest werkt tot op de dag van vandaag door in de hele locatie: in het team, de sfeer en de evenementen. Een locatie met karakter, daar profiteert ieder evenement van.

Gooiland is volop aan het ontwikkelen, met name op het technische vlak. Heb je altijd al gedroomd om mee te denken met de invulling voor een geheel nieuw plan voor AV, licht en geluid? Dan is nu je kans! Want wij gaan uitbreiden… Houd jij van adviseren van opdrachtgevers over hoe hun content het beste tot de verbeelding spreekt? Ben jij een allround technicus en ben je op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van AV en licht & geluid? Solliciteer dan direct!

Senior Event & Theater Technicus

40 uur per week

Als Senior Event technicus ben je de sparringpartner van onze sales afdeling, maar ook van onze opdrachtgevers. Ons motto is ‘Expect the unexpected’ en dat willen we ook in de techniek die benodigd is voor onze evenementen. Op basis van de briefing van onze opdrachtgevers adviseer jij de creatieve invulling voor de content die wordt gepresenteerd. Voorafgaand aan het evenement zorg jij met je team ervoor dat alles klaarstaat en in perfecte staat is. Op de dag van uitvoering ben jij het aanspreekpunt voor onze opdrachtgever en ontzorg en adviseer je hen tijdens het evenement.

FUNCTIE-EISEN

  • Je hebt minimaal een Mbo-technische opleiding afgerond en minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Opleiding in theatertechniek is een pre
  • Je haalt altijd het onderste uit de kan en gaat voor het beste resultaat
  • Je kunt zelfstandig werken maar ook goed in teamverband
  • Je hebt een hands-on-mentaliteit
  • Je bent flexibel ingesteld en je kan snel schakelen
  • Je bent creatief en denkt graag mee met onze opdrachtgevers en adviseert hen wat ze nodig hebben
  • Je bent per direct (of in ieder geval op korte termijn) beschikbaar

Solliciteer direct, of stel je vragen aan Commercieel Directeur Patrick van Rossum via personeelszaken@gooiland.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.