Gooiland Events: Junior Event & Theater Technicus

Gooiland Events in Hilversum zoekt een Junior Event & Theater Technicus voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenIn de jaren ’30 van de vorige eeuw is Gooiland gebouwd, een voor die tijd enorm opvallend en vernieuwend gebouw. Die vernieuwende geest werkt tot op de dag van vandaag door in de hele locatie: in het team, de sfeer en de evenementen. Een locatie met karakter, daar profiteert ieder evenement van.

Gooiland is volop aan het ontwikkelen, met name op het technische vlak. Heb je altijd al gedroomd om samen met Senior Theater technicus na te denken met de invulling voor een geheel nieuw plan voor AV, licht en geluid? Dan is nu je kans! Want wij gaan uitbreiden… Houd jij ervan om het beste licht, geluid, en video plan neer te zetten voor onze opdrachtgevers? Ben je toe aan meer regelmaat met overdag werken en minder in de avonduren? Ben jij een allround technicus en ben je op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van AV en licht & geluid? Solliciteer dan direct!

Junior Event & Theater Technicus

40 uur per week

Als junior technicus ben je samen met de Senior van onze AV-afdeling verantwoordelijk voor de bouw van het mooiste evenement en heb jij of ontwikkel jij een expertise op licht, geluid en/of video. Ons motto is ‘Expect the unexpected’ en dat willen we ook in de techniek die benodigd is voor onze evenementen. Op basis van de briefing creëer jij het beste plaatje en bij extra vragen van de opdrachtgever ben jij de helpende hand. Voorafgaand aan het evenement zorg jij alles klaarstaat en in perfecte staat is. Op de dag van uitvoering ben jij de uitvoerder en, mocht er wat zijn, de redder in nood.

FUNCTIE-EISEN

  • Je hebt minimaal een Mbo-technische opleiding afgerond en minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Opleiding in theatertechniek is een pre
  • Je haalt altijd het onderste uit de kan en gaat voor het beste resultaat
  • Je kunt zelfstandig werken maar ook goed in teamverband
  • Je hebt een hands-on-mentaliteit
  • Je bent flexibel ingesteld en je kan snel schakelen
  • Je bent creatief en denkt graag mee met onze opdrachtgevers en adviseert hen wat ze nodig hebben
  • Je bent per direct (of in ieder geval op korte termijn) beschikbaar

Solliciteer direct, of stel je vragen aan Commercieel Directeur Patrick van Rossum via personeelszaken@gooiland.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.