Framer Framed: Stagiair(e) PR / Marketing

Framer Framed in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) PR / Marketing voor 24-32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenFramer Framed is een platform voor kunst en cultuur. De tentoonstellingen bevinden zich op het snijvlak van hedendaagse kunst, visuele cultuur en politiek. Framer Framed toont werk van bekende en onbekende kunstenaars die wereldwijd actief zijn en zich verhouden tot maatschappelijke vraagstukken. Naast elke tentoonstelling vindt een verdiepend interdisciplinair publieksprogramma plaats, bestaande uit artist talks, lezingen, filmvertoningen en performances.

Wij zoeken voor de afdeling PR / Marketing per direct een stagiair(e).

Stagiair(e) PR / Marketing

24-32 uur per week

Heb je een hart voor beeldende kunst, ben je betrokken bij maatschappelijke vraagstukken en heb je een neus voor pr / marketing? En on- en offline heb je een vlotte pen en je houdt van het maken van video’s / podcasts?

Dan is Framer Framed een geweldige plek om werkervaring op te doen gezien de verschillende werkgebieden: kunst, cultuur, activisme, maatschappelijke betrokkenheid en wetenschap. De organisatie zoekt iemand die zich in wil zetten om de zichtbaarheid te vergroten in pers en op social media. Er zijn veel mogelijkheden om je stage zelf mede vorm te geven. De organisatie uit zich in publicaties, artikelen, video’s en podcasts. Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons PR & communicatie team wil gaan ondersteunen.

▪️ Aanbevolen stage lengte: 6 maanden
▪️ Minimale beschikbaarheid: 3 dagen per week
▪️ Stagevergoeding van € 180 per maand

Functie-eisen:

 • Je hebt affiniteit met kunst;
 • Je volgt een marketing / communicatie opleiding;
 • Je bent proactief en zelfstandig;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je spreekt Engels (intermediate).

Functieomschrijving:

 • Je ondersteunt bij de ontwikkeling, voorbereiding en uitvoering van diverse marketing & communicatie – activiteiten binnen het PR team;
 • Je vindt het leuk om copy te schrijven/editen;
 • Je bouwt aan en onderhoudt contacten met (kunstgerelateerde) pers;
 • Je signaleert en interpreteert proactief marketing & communicatie behoeften binnen de organisatie;
 • Je zoekt altijd naar manieren om zoveel mogelijk impact te maken;
 • Je hebt een intersectionele, dekoloniale kritische blik.

Stuur je motivatiebrief en CV naar stage@framerframed.nl ter attentie van Susanne van Lieshout (office manager), met de gewenste duur van een stage en je beschikbare dagen in de week.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.