Flint theater, evenementen en congressen: Assistent Restaurant Manager

Flint theater, evenementen en congressen in Amersfoort zoekt een Assistent Restaurant Manager voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenTheatervoorstellingen, congressen, evenementen, concerten, feesten… Flint theater, evenementen en congressen N.V trekt jaarlijks zo’n 150.000 bezoekers. Met onder andere onze stijlvolle Rabobank Theaterzaal en onze multifunctionele AFASzaal bieden wij voor elk wat wils.

Omdat we zo’n breed publiek bedienen, willen we graag dat iedere bezoeker zich thuis voelt. Daarom trainen we onze medewerkers op gastvrijheid. Ook zien we graag dat onze medewerkers zich thuis voelen. We zijn dan ook een platte organisatie met een open en informele cultuur. Als je plezier hebt in je werk, straal je dat uit naar je omgeving. Daarom vinden we het belangrijk dat onze mensen zich op hun plek voelen.

Ter uitbreiding van ons horeca team zijn wij op zoek naar een:

Assistent Restaurant Manager

24 tot 32 uur per week

Wat je gaat doen
Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat het onze congresgasten aan niks ontbreekt. Jij zorgt er steeds voor dat elke ontvangst, pauze, lunch of borrel op tijd klaarstaat en vlekkeloos verloopt. Dit doe je in een hecht team met gezellige collega’s die net als jij van aanpakken houden en een hart voor theater hebben. Als Assistent Restaurant Manager bij Flint:

 • zorg je ervoor dat ons restaurant er representatief uitziet;
 • bouw je bars en buffetten op aan de hand van het draaiboek;
 • communiceer je met de keuken over het verloop van de dag en specifieke (dieet) wensen;
 • speel je in op wijzigingen in het programma;
 • werk je ook mee in ons restaurant tijdens theateravonden.

Wat wij jou bieden

 • Een bruto maandsalaris conform schaal 4 van de Cao Nederlandse Podia/ tussen € 1.980,60 en € 2.724,55 per maand voor 36 uur – dit is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.
 • Vaste onregelmatigheidstoeslag van 5,2%.
 • Pensioenregeling via het ABP.
 • Tegemoetkoming in de reiskosten als je buiten Amersfoort woont.
 • 25 vakantiedagen op basis van fulltime.
 • Een telefoon en laptop van Flint.
 • De mogelijkheid tot een vaste vrije dag.
 • In de zomerperiode minimaal vier weken vrij om op te laden.
 • Vrij met de feestdagen (kerst, oud & nieuw).
 • Korting op het bezoek van voorstellingen en diners.
 • De mogelijkheid om (interne) trainingen te volgen en nog beter te worden in je werk.

Wie wij zoeken
Een medewerker met een sprankelende persoonlijkheid. Spontaan, representatief en gastvrij, want je vertegenwoordigt ons theater. Je steekt graag de handen uit de mouwen om onze gasten te helpen of bij te springen bij je collega’s. Daarbij durf je zelf het initiatief te nemen. In teamverband én zelfstandig weet je goed je weg te vinden bij jouw werkzaamheden in ons theater. Jij krijgt van ons de hoofdrol als Assistent Restaurant Manager als jij ook:

 • een afgeronde MBO opleiding tot zelfstandig werkend gastheer- / vrouw (niveau 3) hebt of hetzelfde niveau hebt verkregen door middel van werkervaring;
 • minimaal één jaar werkervaring hebt;
 • geen bezwaar hebt om in de avonduren en weekenden te werken;
 • Je de Nederlandse taal beheerst.

Solliciteren
Gaat jouw theaterhart sneller kloppen? Aarzel niet langer en solliciteer! Wij hebben geen einddatum voor deze vacature, wij nodigen geschikte kandidaten graag direct uit voor een kennismakingsgesprek. Dus aarzel niet om te reageren, wanneer wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature.

Stuur je cv en motivatie naar sollicitatie@flint.nl ter attentie van Mascha Bos, P&O. Heb je vragen over deze vacature? Stel die dan ook via bovenstaand e-mailadres of via 033-4 229 229.

Flint onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en wil nadrukkelijk een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van haar medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amersfoort met al haar aanwezige verschillen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.