Filmhuis Bussum: Medewerker Marketing en Communicatie

Filmhuis Bussum in Bussum zoekt een Medewerker Marketing en Communicatie voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 09-10-2022Filmhuis Bussum is een filmtheater met twee filmzalen en een mooi café. Een klein betaald team en circa 150 enthousiaste vrijwilligers runnen Filmhuis Bussum en zorgen ervoor dat het een belangrijke culturele ontmoetingsplaats van en voor filmliefhebbers in de regio is. In 2019 bezochten ruim 70.000 bezoekers Filmhuis Bussum. De afgelopen tien jaar is Filmhuis Bussum enorm gegroeid, zowel in bezoekersaantallen als in de hoeveelheid filmvoorstellingen en activiteiten. We streven in Filmhuis Bussum naar een (meer) divers bereik, we willen een plek zijn waar iedereen zich thuis voelt.

Om meer aandacht te kunnen besteden aan de zichtbaarheid van Filmhuis Bussum en het filmprogramma nóg beter in de spotlight te zetten, zoeken wij een gedreven

Medewerker Marketing en Communicatie

32 uur per week

Dit ben jij
Je bruist van de ideeën om Filmhuis Bussum nóg meer op de kaart te zetten en je hebt een strategisch plan voor ogen hoe je dat gaat doen. Je weet precies welke marketingmiddelen je daarvoor wilt inzetten. Je bepaalt de juiste marketing mix en je zet deze actief in voor alle communicatie-uitingen van het Filmhuis. Je maakt data inzichtelijk en gebruikt dit om de online campagnes te optimaliseren en te analyseren.

Dit is de functie
Je gaat in deze functie zowel strategisch als praktisch aan het werk. Je bent wekelijks bezig met onder andere het bijhouden van de website, het maken en monitoren van de nieuwsbrief, de socials, filmgids en advertenties. Je ontwikkelt speciale acties om films, het café en de zaalverhuur te promoten en neemt de leiding in het onder de aandacht brengen van onder andere specials, openluchtvoorstellingen en contacten met vrijwilligers. Het samenwerken hierin met anderen is voor jou vanzelfsprekend en doe je graag. Het opzetten van campagnes voor de socials, waarin je de juiste online kanalen weet te combineren, zie je als je tweede natuur. Omdat je dol bent op film, ben je in staat om de juiste content hiervoor te creëren en wervend schrijven is iets dat je graag doet. Je bent in staat om een strategisch marketingplan op te stellen om zo de langere termijn goed voor ogen te hebben én te houden.

We vinden het belangrijk dat je helder communiceert, reflecteert zelfstandig werkt. Je werkt nauw samen met en legt verantwoording af aan ons Hoofd Programma en Publiciteit.

Dit vragen we van je

  • Affiniteit met film en de culturele sector.
  • Ervaring met en ideeën over (film)marketing en het bereiken van diverse doelgroepen.
  • Online-marketingervaring (social media, CRM, data-analyse en nieuwsbrieven).
  • Ervaring met Photoshop en/of InDesign is een pre.
  • Uitstekende schriftelijke vaardigheden en een vlotte pen.
  • Creativiteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • HBO werk- en denkniveau.

Dit bieden we je
Een inhoudelijke expertrol met een grote zelfstandigheid in een klein, inspirerend team met een fijne werksfeer. De salariëring is marktconform. Het betreft een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Reageren
Enthousiast over onze vacature? Leuk! Reageer dan voor 9 oktober 2022 door je motivatiebrief, CV en een aantal relevante eerdere opdrachten (social mediateksten / online campagnes / uitgevoerde projecten) waar je trots op bent te sturen naar sollicitatie@filmhuisbussum.nl. De eerste gesprekken staan gepland op 18 en 19 oktober 2022. Vragen? Neem dan contact op met Marieke de Graaf, Hoofd Programma en Publiciteit via 035-6945330 of marieke.degraaf@filmhuisbussum.nl. We kijken uit naar je reactie!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.