Eye Filmmuseum: Medewerker Personeelsadministratie

Eye Filmmuseum in Amsterdam zoekt een Medewerker Personeelsadministratie voor 30 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 02-10-2022Eye is het enige filmmuseum van Nederland en is schatbewaarder, pionier en gids in de wereld van film en de kunst van het bewegend beeld. Eye bewaart en beheert een collectie van meer dan 50.000 films en een veelvoud aan affiches, foto’s en persoonlijke archieven. Eye presenteert tentoonstellingen op het grensvlak van film en beeldende kunst en filmprogramma’s die licht werpen op de allervroegste filmgeschiedenis tot aan de meest actuele ontwikkelingen in de wereld waarin we leven. Eye toont film in al zijn diversiteit en promoot, in samenwerking met de filmsector, de Nederlandse film in binnen- en buitenland. Ook stimuleert Eye het begrip van en de liefde voor film met educatieve programma’s, in samenwerking met het onderwijs en de filmindustrie.

Eye is een open, informele en op samenwerking gerichte instelling. Als museum wil het voor iedereen een toegankelijke plek zijn, ongeacht etnische, economische, culturele en religieuze achtergrond; hetzelfde geldt voor zaken als gender, seksuele voorkeur, leeftijd en beperking. Eye stelt zich tot doel gelijkheid, inclusie en diversiteit te waarborgen. Wij nodigen alle geïnteresseerden van harte uit om te reageren.

Eye Filmmuseum is per direct op zoek naar een

Medewerker Personeelsadministratie

30 uur per week (0,83 fte)

Hoofddoel van de functie
Zelfstandig uitvoeren en optimaliseren van de personeelsadministratie, aanspreekpunt voor personele zaken en uitvoering geven aan het personeelsbeleid. De medewerker P&O ondersteunt het Hoofd P&O en werkt nauw samen met de Medewerker Instroom.

Taken en verantwoordelijkheden

 • zorgdragen voor de aanlevering van maandelijkse salarisgegevens aan de salarisadministrateur op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom-mutaties;
 • signalering, digitale administratieve vastlegging van en correspondentie rondom personele informatie;
 • fungeren als aanspreekpunt voor medewerkers, inclusief stagiair(e)s, bij vragen, knelpunten op het gebied van P&O en geven van uitleg over mogelijkheden, regelingen en dergelijke, toegesneden op de vraagstelling;
 • geven van uitvoering aan de administratieve procedures inzake verschillende P&O-activiteiten (bijvoorbeeld thuiswerkregelingen en verwerking functioneringsgesprekverslagen);
 • signaleren van knelpunten in (administratieve) P&O-processen en procedures en doen van (verbeter)voorstellen;
 • opstellen van (periodieke) overzichten, (onderdelen van) rapportages op het gebied van P&O met bijbehorende toelichtingen, ook ten behoeve van externe verantwoording;
 • leveren van een bijdrage bij het onderhoud en de verdere ontwikkeling van geautomatiseerde applicaties en (personeelsinformatie)systemen;
 • up-to-date houden van procedures, werkbeschrijvingen en de informatie op intranet;
 • bijhouden van de vrijwilligersregistratie.

Functie-eisen

 • minstens twee jaar werkervaring op het gebied van personeelsadministratie
 • kennis en/of ervaring met HR wet- en regelgeving
 • zelfstandig kunnen werken
 • nauwkeurige en proactieve houding
 • kunnen werken met deadlines, ad hoc werkzaamheden en onder tijdsdruk
 • kennis en ervaring met Excel en personeelsinformatiesystemen (bij voorkeur BCS)

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving op een geweldige plek in Amsterdam, met leuke, enthousiaste collega’s. Het betreft een functie voor 30 uur per week, voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging. Het salaris is conform het Arbeidsvoorwaardenreglement van Eye (schaal 7: min. € 2547,- en max. € 3189,- bruto per maand op fulltime basis, excl. 8% vakantiegeld en eindejaarsuitkering).

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique Aartsen, Hoofd P&O: moniqueaartsen@eyefilm.nl.

Je sollicitatiebrief met cv ontvangen wij graag vóór zondag 2 oktober 2022 via vacatures@eyefilm.nl t.a.v. Monique Aartsen, Hoofd P&O, onder vermelding van ‘Medewerker Personeelsadministratie’.

De eerste gesprekken zijn tussen 10 en 13 oktober 2022.
De tweede gesprekken zijn op 18 oktober 2022.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.