Emmauscollege: Klassenassistent Handvaardigheid & Techniek

Het Emmauscollege in Rotterdam zoekt een Klassenassistent Handvaardigheid & Techniek voor 24 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenHet Emmauscollege is een open katholieke school met ruim 1700 leerlingen en 160 medewerkers. Wij bieden activerend en uitdagend kwaliteitsonderwijs voor havo-, atheneum- en gymnasiumleerlingen binnen een veilige, duidelijke en zorgzame omgeving.

We zijn een school waar iedereen die zich in onze visie kan vinden en deze respecteert, van harte welkom is. Het devies van onze school is ‘Samen op weg’: leerlingen en medewerkers gaan samen op weg om van en met elkaar te leren. Dat leren is gericht op kennis en vaardigheden, maar ook op de manier waarop je met elkaar een gemeenschap vormt.

Kijk op www.emmauscollege.nl als je ons beter wilt leren kennen!

We zetten iPads in om te motiveren, te activeren en te differentiëren. We willen graag dat de leerling invloed heeft op wat hij/zij leert en keuzes kan maken. Onze begeleiding en ons mentoraat zijn daarop gericht. Ook onze collega’s kunnen bij ons veel leren; ontwikkeling en een lerende houding vinden we belangrijk. We streven met elkaar op die manier een professionele schoolcultuur na.

Wij zoeken per direct een

Klassenassistent Handvaardigheid & Techniek

24 tot 40 uur per week

Ben je creatief en heb je affiniteit met het toepassen van nieuwe technieken binnen de creatieve vakken op het voorgezet onderwijs? Misschien is deze functie dan iets voor jou!

We zijn opzoek naar een enthousiaste creatieveling die onze leerlingen kan begeleiden bij het vak Handvaardigheid & Techniek. In deze functie draag je bij aan het begeleiden van de leerling zowel in de les, als in onze makerspace. In de makerspace zijn we in het bezit van 3D printers en een laserprinter. Graag passen we deze nieuwe (maak)technieken ook toe in onze lessen en brengen we deze kennis over op de leerling.

Hierdoor streven we naar het verbreden van de 21st century skills van de leerling, die ze tijdens het vak Handvaardigheid & Techniek op verschillende manieren ontwikkelen.

Als assistent is het belangrijk je eigen creatieve bijdrage te kunnen leveren zowel in als naast de lessen, om hierbij de docent op verschillende vlakken te kunnen ondersteunen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk als assistent voor het klaarleggen van de materialen en gereedschappen in de klas en beheer je het magazijn en de lokalen.

De kandidaat die wij zoeken

 • Is creatief
 • Heeft kennis van verschillende (maak)technieken
 • Is zelfstandig
 • Heeft hart voor leerlingen en het onderwijs
 • Is veelzijdig, flexibel en kan snel schakelen
 • Is stressbestendig en nauwkeurig
 • Kan overweg met laser- en 3D printers is een pre.

Ook belangstellenden die studerend zijn voor het behalen van de 2e graads bevoegdheid Techniek of deze studie overwegen te gaan doen, worden uitgenodigd te reageren.

Wij bieden

 • Aanstelling voor één jaar met uitzicht op vast.
 • Inschaling in schaal 4 (maximaal € 2.570,00 bij een voltijdsbetrekking).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO VO 2022, waaronder een vakantie-uitkering van 8%, een eindejaarsuitkering van 8.33%.
 • Een persoonlijk budget welke je in kunt zetten voor extra verlof. Daarnaast ben je de schoolvakanties vrij.

Reageren:
Sollicitaties graag door een korte motivatie en CV te richten aan Sophie Verschueren, conrector personeel en organisatie, ver@emmauscollege.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.