EigenwijsNext: Medewerker PR & Marketing

EigenwijsNext in Zwolle (thuis werken mogelijk) zoekt een Medewerker PR & marketing voor kunstmethode basisonderwijs voor 8 uur per week (zelf in te delen) | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 01-10-2022EigenwijsNext is een digitale lesmethode Kunst & Cultuur voor het primair onderwijs: muziek, dans, drama en beeldende vorming. Gevestigd in Zwolle. De methode wordt digitaal via een abonnementsvorm aangeboden aan basisscholen. Info vind je op www.eigenwijsnext.nl.

We zoeken een medewerker die zelf plannen ontwerpt, overlegt met de betrokkenen in ons bedrijf en deze zelfstandig uitvoert.

Medewerker PR & marketing voor kunstmethode basisonderwijs

8 uur per week (zelf in te delen)

Je vindt het leuk om in de creatieve wereld rondom het onderwijs te werken en hebt interesse in de mogelijkheden van de kunstvakken in het primair onderwijs. Je bent creatief en proactief. Je voert werkzaamheden uit die te maken hebben met de actieve verkoop en promotie van ons product. Je voert de werkzaamheden, veelal thuis, alleen maar ook in teamverband uit. We zijn gevestigd in Zwolle.

Je werkzaamheden

  • PR campagnes – Je bedenkt creatieve PR campagnes en voert ze uit.
  • Socials – Op facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn plaats je berichten die voortkomen uit de acties en nieuwsbrieven.
  • Acties – Je ontwerpt en voert proactief acties uit naar de scholen.
  • Klantcontacten – Je benadert actief de gebruikers die eerder een proefperiode bij ons hebben aangevraagd met het doel het aantal abonnementen uit te breiden.
  • Website – Je levert bijdragen aan de continue vernieuwing van teksten, afbeeldingen en filmpjes (YouTube) op onze website.
  • Folders en flyers – Je helpt bij het maken en ontwikkelen van folders, flyers en informatiebulletins en neemt hierin initiatief.
  • Doelgroepen – Je benadert onze verschillende doelgroepen gericht op PR en marketing en verkoop en gebruikt hiervoor diverse kanalen.
  • Nieuwsbrieven – Een keer per kwartaal verzorg je een nieuwsbrief naar verschillende doelgroepen.
  • Beurzen – Je denkt mee en organiseert mede de PR en marketing die te maken heeft met onze presentaties op beurzen.
  • Tijdpad – Je legt in de jaaragenda een tijdpad vast met alle mogelijke acties.

Je hebt een afgeronde opleiding binnen de gebieden van sales, pr-communicatie of marketing en aantoonbare ervaring binnen een of meer van deze gebieden. Je werkt planmatig en kunt goed organiseren. Je beschikt over een goed taalgevoel dat aansluit bij onze verschillende doelgroepen.

Je declareert op uurbasis de activiteiten en werkzaamheden inclusief de nodige overlegmomenten. Je komt te werken in een dynamisch digitaal bedrijf met vele medewerkers. Deze werkzaamheden kun je thuis, of in een andere eigen werkomgeving, uitvoeren. Je kunt jouw eigen werktijden inrichten. Regelmatig heb je contact met de medewerkers van EWNext. Dat zijn de ontwikkelaars, administratie, vormgever, ICT medewerkers en verschillende mensen uit het auteursteam. Overleg en afspraken met deze medewerkers vinden meestal op de woensdag plaats. Deze afspraken zijn veelal digitaal (Skype, zoom, teams) maar ook regelmatig face2face.

Meld je aan voor 1 oktober 2022. We zijn benieuwd naar de informatie over je mogelijkheden en je CV.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.