Dirk Scheele Producties: Stagiair Vocalist

Dirk Scheele Producties in Amsterdam zoekt twee Stagiair Vocalisten voor 1 dag per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenDirk Scheele Producties maakt en ontwikkelt theaterproducties en TV- en YouTubeseries. Dirk Scheele is de grootste popartiest voor kinderen tussen de 2 en 7 jaar en heeft een enorme fanbase. Hij heeft meer dan 80 miljoen hits op YouTube, 60.000 abonnees en trekt vele kijkers met zijn televisieserie op Nickelodeon.

Met zijn theatervoorstelling Roep van de Jungle tourt Dirk Scheele langs grote + kleine theaters en popzalen en zoekt daarvoor nog twee sprankelende stagiair-vocalisten!

Stagiair Vocalist

voor Roep van de Jungle (2+)

1 dag per week, vanaf januari tot juni 2023

Roep van de Jungle speelt in seizoen 2023 van januari tot juni, met voorstellingen die veelal op de zondagen, zaterdagen en heel soms een woensdag plaatsvinden. Bekijk de trailer van de voorstelling, voor een korte sfeerimpressie.

Je speelt in mooie theaters en popzalen door het hele land, en geeft een show aan kinderen tussen de 2-7 jaar. Je vormt samen met de andere bandleden een jungleband en draagt hiervoor ook een op maat gemaakt dierenkostuum. De liedjes die je gaat spelen kun je hier beluisteren.

Hoe ziet zo’n tour eruit?

 • Muzikale repetities: samen met Dirk en de band ga je eerst in de studio de nummers muzikaal repeteren. Hierin word je op muzikaal vlak begeleid door Dirk, en op productioneel vlak kun je al je vragen kwijt aan onze tourmanager.
 • Theatrale repetities: samen met Dirk en de band & regisseur ga je theatraal repeteren. Inclusief decor, kostuums en handpoppen. Muzikaal word je begeleid vanuit Dirk, theatraal door de regisseur, en productioneel door onze tourmanager.
 • Tournee: als de voorstelling eenmaal staat, ga je op tour met de hele band. Vanuit kantoor krijg je begeleiding als het gaat om declaraties indienen en productiesheets ontvangen. Op tour word je ondersteund door onze tourmanager, die veel met jullie op pad is.  Muzikaal gezien kun je op Dirk  en de techniek terugvallen.

Wie ben jij?

 • Je studeert zang & bent expressief op het podium
 • Je vindt het leuk om voor jonge en enthousiaste kinderen op te treden
 • Je staat ervoor open om naast je zang ook met poppenspel aan de gang te gaan en je wilt hier meer in leren
 • Je bent op zoek naar een stage waar je enorm veel kunt leren, veel uren kunt maken en waar je mag spelen in grote theaters en popzalen

Wat bieden wij?

 • Je speelt voor een groot (en dankbaar) publiek met zowel kinderen als ouders
 • Van te voren repeteer je met de band + regisseur
 • Op maat gemaakte kostuums
 • Stagevergoeding + reiskostenvergoeding
 • Ervaring: je leert samenwerken met een vaste band, de techniek en een productieteam

Belangrijke voorwaarde: je studeert momenteel zang bij een opleiding in de richting van muziek(therapie). Mbo of hbo maakt niet uit, zolang je met school een stagecontract kunt regelen.

Contactgegevens
Contactpersoon: Melissa Lagerburg (productie- en publiciteitsmedewerker)
Adres: Zamenhofstraat 150 unit 110, 1022 AG Amsterdam
Telefoonnummer: 020-4942074
E-mailadres: info@dirkscheele.nl

Solliciteren
Het lijkt ons leuk als je een filmpje instuurt van een recent opgenomen stukje zang waarin je jezelf voorstelt en toelicht wat je motiveert om mee op tour te gaan.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.