Chassé Theater: Frontoffice Medewerker

Het Chassé Theater in Breda zoekt Frontoffice Medewerkers voor 24-32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenHet Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen en drie cinemazalen één van de grootste schouwburgen van ons land. Het theater bedient een groot publiek in Zuidwest-Nederland als ook de inwoners van Breda. Voor ieder van hen wil Chassé Theater bijdragen aan hun geluk, omdat wij geloven dat theater en film ons niet alleen laten genieten, maar ook nieuwe inzichten over het leven aanreikt en ons aanspreekt op onze relatie tot de ander. De gezamenlijk beleefde (film)theaterervaring nodigt uit tot dialoog en maakt het mogelijk om als mens, en als gemeenschap te groeien. Onze missie luidt: Chassé, daar word je gelukkig van!

Voor onze nieuwe frontoffice afdelingen zoeken wij meerdere

Frontoffice Medewerkers

24-32 uur per week

Wat ga je bij ons doen?
Als frontoffice medewerker ben jij de gastvrouw of gastheer bij onze artiesteningang en draai je duty-diensten op de werkvloer. Je bent dus het gezicht van het theater voor onze bezoekers en artiesten. De afdeling frontoffice is een nieuwe afdeling en is onder andere verantwoordelijk voor de telefonische en persoonlijke informatieverstrekking aan bezoekers en ontvangst van artiesten en leveranciers.

Je zorgt voor een warm welkom voor bezoekers, gezelschappen en leveranciers en je maakt ze wegwijs in ons grote pand. Je beantwoordt binnenkomende telefoontjes en je helpt bij zowel interne als externe vragen. De artiestenloge is daarnaast ons centrale punt op het gebied van veiligheid van het theater. Je bedient hiervoor de brandmeldinstallatie en je treedt op als bhv-controlepost om de veiligheid van iedereen aanwezig in het pand te kunnen waarborgen.

Heb je een duty-dienst dan ben jij het eerste aanspreekpunt op de werkvloer. Je beantwoordt de vragen van onze bezoekers, bent er voor de aanwezige collega’s, maar controleert ook of het pand netjes is en springt bij daar waar het nodig is. Is er een ziekmelding van een collega dan bepaal jij als dutymanager, in overleg met de teamleider/ planner van de afdeling of en hoe deze wordt opgevangen. Daarnaast ondersteun je jouw collega’s met administratieve taken zoals het inkopen van kantoorartikelen en het beantwoorden van vragen over bijvoorbeeld de kaartverkoop namens de afdeling bespreekbureau.

Kortom; een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is.

Wie ben jij?
Jij bent iemand die zelfstandig aan het werk gaat en die goed het overzicht kan bewaren. Je raakt niet in de stress als er veel vragen en telefoontjes tegelijk binnen komen. Verder:

  • Ben je flexibel qua werktijden, werken in de avonden en weekenden hoort erbij.
  • Zie je zelf welke werkzaamheden gedaan moeten worden en ga je meteen aan de slag.
  • Ben je communicatief sterk en word je blij van in contact staan met verschillende partijen zoals gasten, artiesten, collega’s en leveranciers.
  • Ben je in staat om het hoofd koel te houden in een noodsituatie.
  • Ga je zelf ook graag naar theater of de film.

Wat wij bieden
Als frontoffice medewerker kom je terecht in een nieuw team dat met plezier zorgt voor een optimale dienstverlening voor onze bezoekers. Wij delen de grote liefde voor theater en cultuur. Betrokkenheid en gastvrijheid zijn belangrijk binnen het team. De mix aan karakters is divers, jij bent als echte doorpakker meer dan welkom. Daarnaast krijg je bij ons:

  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.100,- en € 2.600,- bij een fulltime dienstverband conform salarisschaal 4 van de cao Nederlandse Podia.
  • Tijd voor tijd, wat wil zeggen dat je bij overuren later wat extra vrije tijd terugkrijgt.
  • Gratis toegang tot voorstellingen.

Chassé Theater wordt als organisatie door medewerkers beoordeeld met een 8, en maar liefst 95% van de medewerkers is er trots op om voor het theater te werken, voelt zich er thuis en gaat met plezier naar zijn/haar werk. Van werken bij Chassé Theater word je gelukkig!

Code Culturele Diversiteit
Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers zich thuis voelen bij Chassé Theater. Wij onderschrijven de Code Culturele Diversiteit en streven naar een inclusieve organisatie. Ieder talent is welkom, ongeacht afkomst, leeftijd, gender, seksuele geaardheid of arbeidsgeschiktheid. Wij zijn vooral benieuwd naar jouw persoonlijkheid en hoe jij ons team kunt versterken.

Word jij hier gelukkig van?
Stuur dan nu jouw cv en motivatie naar pz@chasse.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met personeelszaken via 076-530 31 88 of stuur een mail naar pz@chasse.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.