Changing Stories: Fondsenwerver

Changing Stories in Arnhem zoekt een Fondsenwerver voor 8 uur per week, flexibel in te delen | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 02-11-2022Changing Stories is een collectief van theatermakers en artiesten dat kleurrijke theaterprojecten uitvoert met kinderen op de vlucht en ontheemde kinderen aan de randen van Europa.

Wij verzorgen kortstondige pop-up activiteiten die de fantasie prikkelen en een uitlaatklep bieden in noodsituaties waarin verbeelding hard nodig is. Dit doen we op dit moment samen met een team van tien artiesten die op vrijwillige basis projecten draaien op de plekken in Nederland en diverse plekken in Europa waar de nood het hoogst is.

Stichting Changing Stories is per direct op zoek naar een freelance fondsenwerver.

Fondsenwerver (m/v/x)

8 uur per week, flexibel in te delen

Changing Stories is aan het groeien van een geheel vrijwillige organisatie naar een organisatie met kleine aanstellingen. In het kader van deze groei zijn we op zoek naar een flexibele freelancer.

Wat bieden wij?
Een inspirerende werkomgeving met een klein en creatief team dat nauw samenwerkt om zich in te zetten voor een betere wereld voor kinderen op de vlucht. We spreken in overleg met jou een basisvergoeding af. Dit bedrag ligt tussen de €100,00 en €150,00 per werkdag en is afhankelijk van je kennis en ervaring. Voor succesvolle aanvragen krijg je bovendien een extra vergoeding van 10% van het geworven budget.

Wat ga je doen?

 • Het schrijven van fondsenaanvragen en sponsorproposities;
 • Het uitwerken van plannen in concrete aanvragen inclusief projectbegroting;
 • Het onderzoek en acquisitie naar potentiële fondsen, sponsoren en alternatieve inkomstenbronnen.

Wat neem je mee?

 • Je hebt kennis en ervaring in fondsen werven voor een sociaal/culturele organisatie;
 • Je bent vindingrijk als het gaat over fondsenwerven voor buitenlandse projecten en projecten met een specifieke doelgroep;
 • Je wil je talent inzetten voor ontheemde kinderen;
 • Je gelooft in de kracht van kunst en verbeelding;
 • Je hebt een scherpe en kritische blik;
 • Je hebt plezier in het werken bij een democratische organisatie die team-based management voert;
 • Je bent communicatief en flexibel;
 • Je hebt humor en daadkracht.

Voor meer informatie en bij interesse kun je terecht bij Caro Ilias de Feijter (hen/hun, die/diens) op caro@changingstoriesfoundation.org. Je motivatiebrief + cv stuur je vóór woensdag 2 november naar hetzelfde e-mail adres. Sollicitatiegesprekken zijn op 9 en 16 november aan het einde van de dag.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.