Amsterdam 750: Marketing & Communicatie Professional

Amsterdam 750 in Amsterdam zoekt een Marketing & Communicatie Professional voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 09-10-2022In 2025 bestaat Amsterdam 750 jaar. Stichting Amsterdam 750 maakt mogelijk dat Amsterdammers zelf vormgeven aan de verjaardag van de stad. Dat doen we door mensen, organisaties en ideeën bij elkaar te brengen, en waar mogelijk ook subsidie te geven. Amsterdammers en inwoners van Weesp kunnen daarvoor bij ons subsidie aanvragen. Alle ideeën zijn welkom, of het nu gaat om een sportactiviteit, een groots diner, een historisch verhaal of een verbindend buurtproject voor oude en jonge bewoners. Elk stadsdeel heeft een eigen subsidieronde, en eind 2024 kunnen alle Amsterdammers een aanvraag doen. Voor de uitvoering werken we nauw samen met tal van partners in de stad en zijn we zoveel mogelijk zichtbaar in alle stadsdelen. Om zo samen de stad nog beter, mooier en sterker te maken voor de komende 750 jaar.

We zoeken per direct een ervaren

Marketing & Communicatie Professional (m/v/x)

16 uur per week

Onze ideale collega is een zelfstandig werkende en ervaren marketing- en communicatie professional. Iemand die strategisch kan denken, praktisch kan plannen en creatieve oplossingen verzint. Hij/zij/hen weet wat er leeft in de stad en legt makkelijk en enthousiast contact met mensen en organisaties.

Ben jij…

  • een ervaren freelance marketing- en communicatie professional met hart voor de stad
  • sociaal, energiek en nieuwsgierig
  • iemand die snel schakelt tussen strategie en uitvoering
  • in staat om je communicatievaardigheden goed af te stemmen op diverse doelgroepen
  • gedreven, creatief en praktisch ingesteld
  • goed in staat om zelfstandig en proactief te werken
  • soms ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar op locatie in Amsterdam
  • iemand die helder en toegankelijk kan schrijven
  • gemiddeld 16 uur per week beschikbaar

Dan hopen we gauw kennis met je te maken!

Wij bieden…
Een uitdagende opdracht met veel zelfstandigheid waarbij je gegarandeerd niet alleen maar achter je laptop zit. Je maakt deel uit van een klein, gedreven team met een grote liefde voor Amsterdam en een duidelijk doel: onze mede-Amsterdammers zoveel mogelijk betrekken bij Amsterdam 750 en op weg helpen bij het doen van een aanvraag. Je werktijden en -dagen zijn in overleg vast te stellen, en we bieden je een passend freelance tarief.

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? Stuur ons dan uiterlijk 9 oktober je motivatie en cv via stichting@amsterdam750.nl. We plannen dan zo snel de kennismakingsgesprekken in zodat de opdracht snel van start kan gaan.

Voor vragen met betrekking tot de vacature kun je contact opnemen met Anna Brolsma, zakelijk leider van Stichting Amsterdam 750 via anna.brolsma@amsterdam750.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.