Amare: Medewerker Kaartverkoop & Informatie

Amare in Den Haag zoekt een Medewerker Kaartverkoop & Informatie voor 20-24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 07-10-2022Amare is het nieuwe huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting aan het Spuiplein in Den Haag. Een splinternieuw gebouw, met concertzalen, een theaterzaal, studio’s, les- en repetitieruimtes, horeca en nog veel meer. Stichting Amare is verantwoordelijk voor het beheer en de programmering van dit grootste cultuurgebouw van Nederland, dat ook het huis is voor het Residentie Orkest Den Haag, Nederlands Dans Theater en het Koninklijk Conservatorium. Naast de voorstellingen en concerten heeft Amare ook een belangrijke evenementen- en congresfunctie.

Voor de afdeling Kaartverkoop & Informatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en servicegerichte collega om het team van het bespreekbureau (bestaande uit vier vaste medewerkers en een aantal flexibele krachten) te versterken. Je rapporteert in deze rol aan de Coördinator Kaartverkoop en Klantenservice.

Medewerker Kaartverkoop & Informatie

20-24 uur per week

Wat ga je doen?
Als Medewerker Kaartverkoop & Informatie ben je voor veel bezoekers het eerste aanspreekpunt. Je beantwoordt vragen van bezoekers en klanten, en je verkoopt tickets voor alle programma’s van Amare. Bezoekers kunnen kaarten kopen aan de balie in de centrale hal van Amare, aan de telefoon, per e-mail, via de website, of kort voor aanvang van een concert of voorstelling. Je bent verantwoordelijk voor het administratief afhandelen van de gehele kaartverkoop. Bezoekers komen om heel verschillende redenen naar Amare. Ze willen bijvoorbeeld een gerichte vraag stellen over tickets, zijn nieuwsgierig naar het gebouw of willen weten waar de Stadskantine is. Om dit soort uiteenlopende vragen te kunnen beantwoorden is het belangrijk dat jij van alle dingen die in Amare spelen iets afweet. Samen met je collega’s draag je zorg voor tevreden en loyale klanten van Amare..

De werkzaamheden:
Jij:

 • verkoopt en reserveert tickets en abonnementen en zet de verkoopgegevens in kassa- en reserveringssysteem Ticketmatic;
 • verstrekt mondeling, telefonisch en per e-mail informatie;
 • verzorgt een correcte kasopmaak;
 • bent het aanspreekpunt voor interne afdelingen en collega’s van de samenwerkingspartners in Amare;
 • verzorgt een correcte administratie ten behoeve van de facturering.

Wie ben jij?

 • Je bent klantgericht en proactief;
 • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd;
 • Je bent flexibel in je uren en inzet;
 • Je vindt het geen probleem om soms ook in de avonden en weekenden te werken;
 • Je hebt minimaal mbo-werk- en -denkniveau;
 • Je kunt goed spreken en schrijven in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt misschien wel ervaring met ticketingsysteem Ticketmatic (is een pre);
 • Je hebt affiniteit met de theatersector en cultuur;
 • Je kunt zelfstandig werken, maar ook goed in een team functioneren.

Wat biedt Amare?
Wij bieden je een leuke en afwisselende baan op een fantastische werkplek met bevlogen collega’s waarbij je veel verschillende mensen ontmoet en de kans krijgt om zelf ook veel voorstellingen en concerten te bezoeken.

Een jaarcontract met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. Het salaris is marktconform, volgens de cao Nederlandse Podia, schaal 4. Inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Amare wil een inclusieve organisatie zijn. We streven ernaar dat ons personeelsbestand een afspiegeling vormt van de bevolking van Den Haag. In de selectieprocedure wordt hiermee rekening gehouden.

Wij maken graag kennis met jou!

Ben jij de Medewerker Kaartverkoop & Informatie die wij zoeken? Je kunt solliciteren tot en met 7 oktober 2022 door het sturen van een motivatiebrief en je cv via de sollicitatiebutton.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Stephen Mooibroek, stephen.mooibroek@amare.nl of tel. 06-284 991 51.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.