Academie voor Theater en Dans: Facilitair Medewerker / Receptionist

De Academie voor Theater en Dans in Amsterdam zoekt een Facilitair Medewerker / Receptionist voor 0,5 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 25-09-2022


Ben je graag in een prikkelende omgeving met ambitieuze studenten, ben je dienstverlenend ingesteld én zorgvuldig in het omgaan met informatie?

De Academie voor Theater en Dans (ATD) is een academie van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) en leidt op in alle theater- en dansdisciplines. Het is een breed georiënteerde academie, met veertien bacheloropleidingen, drie masteropleidingen, twee vooropleidingen, een associate degree- en een post-hbo-aanbod, elk met hun specifieke kenmerken, staf en studenten. Er zijn opleidingen tot acteur, danser, mimespeler, theatermaker, choreograaf, theater- of dansdocent, maar ook tot regisseur, scenograaf, technisch ontwerper, technisch producent, productieleider en creative producer. Aan de Academie voor Theater en Dans is de top van de beroepspraktijk, zowel nationaal als internationaal, de norm en staan de waarde en impact van de kunsten in een veranderende samenleving centraal in het onderwijs.

De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten is een hbo-instelling voor kunstonderwijs. Het onderwijs wordt, behalve door de Academie voor Theater en Dans, verzorgd door de Breitner Academie, het Conservatorium van Amsterdam, de Nederlandse Filmacademie, de Reinwardt Academie en de Academie van Bouwkunst. Meer informatie over de AHK en ATD vind je op www.ahk.nl en www.atd.ahk.nl.

Over de afdeling
De afdeling facilitair beheer houdt zich bezig met onderhoud, beheer, huisvesting en de facilitaire dienstverlening voor de Academie voor Theater en Dans en het Servicebureau.

Het gebouw kent een ruime openstelling, ook ’s avonds en in de weekenden. Voor deze functie geldt meestal een regelmatig werkrooster van avond- en weekenddiensten. Tijdens schoolvakanties zijn er afwijkende werktijden en kan er in overleg verlof worden opgenomen. In het facilitaire team wordt gezamenlijk de personeelsbezetting sluitend gemaakt bij onverwachte ziekte van een collega. Rond de vijftiende van elke maand wordt het maandrooster van de daaropvolgende maand vastgesteld.

De Academie voor Theater en Dans (ATD) ondersteunt de Code Diversiteit en Inclusie. Bij de ATD staan gelijke kansen centraal en streven we, naast een diverse studenten- en docentenpopulatie, naar een grote diversiteit en inclusie onder medewerkers. Als hogeschool willen we midden in de samenleving staan en daarom hechten wij veel waarde aan het optimaal benutten van verschillende perspectieven en achtergronden van onze medewerkers.

Voor de Academie voor Theater en Dans van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten zoeken we voor de avond- en weekenddiensten per direct een

Facilitair Medewerker / Receptionist

0,5 fte

Je bent als facilitair medewerker o.a. inzetbaar bij de receptie en telefonische ondersteuning en doet licht administratieve werkzaamheden.

Wat ga je doen?
In het pand aan de Jodenbreestraat zijn de Academie voor Theater en Dans (ATD) en het Servicebureau van de AHK gehuisvest. Onder leiding van de facilitair manager levert de afdeling facilitair beheer ondersteunende diensten aan beide organisatieonderdelen. In deze functie ligt het accent op receptie en ontvangst, telefonische ondersteuning en licht administratieve werkzaamheden. Daarnaast coördineer je volgens protocol de bedrijfshulpverlening bij calamiteiten en neem je noodmaatregelen bij storingen. Je houdt toezicht op de beveiliging van de ruimten, op de naleving van afspraken en huisregels en treedt op wanneer er ongewenste bezoekers binnenkomen in het gebouw.

Wat neem je mee?
Je bent een stressbestendige aanpakker met een goed humeur en een dienstverlenende, flexibele en zelfstandige werkhouding. Je hebt mbo-werk- en denkniveau, beschikt over computervaardigheden (o.a. Word, Excel) en hebt relevante werkervaring. Je bent accuraat in het verwerken van informatie en administratieve werkzaamheden. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden en beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je schroomt niet om toegangscontrole uit te oefenen. Je hebt een BHV-diploma of bent bereid dit te halen. Je bent bereid tot (bij)scholing en hebt affiniteit met de podiumkunsten en kunststudenten.

Dit bieden wij?
De Academie voor Theater en Dans biedt een prettige werkkring in een modern, voor theater- en dansonderwijs ontworpen gebouw, centraal gelegen in Amsterdam. Aanstelling en honorering vinden plaats volgens de cao-hbo. De functie is ingeschaald in schaal 5 (maximaal € 2.844,55 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Inschaling is mede afhankelijk van opleiding, ervaring en laatstgenoten salaris. Voor de gewerkte avond- en weekenduren geldt een onregelmatigheidstoelage. Een eindejaarsuitkering maakt deel uit van het pakket arbeidsvoorwaarden. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor 7 maanden met een proeftijd van een maand. Daarna bestaat de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een verlenging.

Jouw sollicitatie
Je sollicitatie is welkom t/m 26 september 2022, je kunt reageren door je motivatiebrief en cv via onderstaande button te uploaden. Alleen sollicitaties die via dit formulier zijn verzonden, worden in behandeling genomen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 3 oktober 2022. Mocht jij onze nieuwe collega worden, dan vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij indiensttreding.

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Niki Lemmens, Hoofd Facilitair ATD, via niki.lemmens@ahk.nl.

Solliciteer!

Wij stellen graag zelf ons team samen, met acquisitie doen wij niets.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.