Willem van Oranje – de musical: Ticketing & Communicatie Medewerker

Waterfront Entertainment zoekt voor Willem van Oranje – de musical een Ticketing & Communicatie Medewerker voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenWaterfront Entertainment is een theaterproducent die zich ten doel stelt om het verhaal van Willem van Oranje te vertellen aan heel Nederland. Een verhaal over tolerantie, doorzettingsvermogen, het ontstaan van Nederland en vrijheid. De musical is een open-einde productie, die gaat spelen in een speciaal hiervoor gebouwd theater in Delft. Het kantoor is gevestigd in Amsterdam.

Waterfront Entertainment zoekt voor Willem van Oranje – de musical een

Ticketing & Communicatie Medewerker

32 tot 40 uur per week

Als Medewerker Ticketing & Communicatie ben jij de belangrijkste schakel tussen de voorstelling en de bezoekers. In afstemming met onder andere de marketing manager, de ticketing provider en de financiële afdeling en zorg je voor een optimale inrichting en monitoring van alle kaartverkoop-gerelateerde activiteiten van de voorstelling Willem van Oranje – de musical. Jij bent de spin in het web voor het coördineren van de afhandeling van vragen van vooral consumenten, maar ook de el zakelijke relaties. Je bent verantwoordelijk voor de directe online communicatie richting de consument. Je helpt mee met alle campagnes en verkoopactiviteiten van de tickets.

Werkzaamheden
Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het inrichten van de communicatie richting de consument en je zorgt voor een up-to-date verkoopoverzicht per ticketcategorie. Tevens ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van het ticketingsysteem (CM.com) en hou je deze up-to-date met acties en andere te verkopen producten, zoals merchandising en pauze-arrangementen. Je mag de merchandising ook inkopen. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig verwerken van gegevens in ons ticketingsysteem. Ook het monitoren en bijsturen van het ticketingproces ten aanzien van het behalen van de targets voor ticketverkoop behoren tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Daarbij is het mede analyseren en rapporteren van de kaartverkoop een belangrijke taak. Je stelt ook de directe communicatie richting de consument op, via alle kanalen, zoals WhatsApp en email. Uiteindelijk probeer je iedereen die zich registreert te verleiden tot het kopen van tickets. Je hebt dagelijks contact met de klantenservice, over ticket-gerelateerde vragen, zowel van de consument als van de zakelijke markt. Ook werkt je samen met de Content Specialist over vragen op social media. Je rapporteert aan de Marketing Manager.

We zoeken
Vanwege de aard van de organisatie en je takenpakket zoeken wij naar een initiatiefrijke collega die flexibel en stressbestendig is en houdt van een dynamische werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en je bent sterk in communicatie richting klanten en samenwerkingspartners.

We verwachten

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding.
 • Ervaring met ticketingsystemen en -processen.
 • Werkervaring in branches als cultuur, entertainment of events is een pre.
 • Affiniteit met ticketing en administratie.
 • Je bent accuraat en let op details.
 • Communicatief vaardig in woord en geschrift.
 • Flexibele en dienstverlenende houding.

We bieden
Je stapt in een nieuwe organisatie, waarin je volop de ruimte krijgt om zelf initiatieven te ontplooien en nieuwe professionele skills te leren. De targets zijn uitdagend en de dagelijkse werkzaamheden divers. Je zet samen met de rest van het team de basis neer voor een succesvolle en langdurige productie. Geen dag is hetzelfde waardoor je iedere dag weer nieuwe dingen ontdekt. Daarnaast bieden we:

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring.
 • Reiskostenvergoeding.
 • 32 tot 40 uur per week.
 • Thuiswerkmogelijkheden.
 • Flexibele werktijden.

Interesse?
We zien je motivatie en CV graag tegemoet. Deze kan je sturen aan annelieke@willemvanoranje.nu.

Heb je vragen over de functie?
Bel dan met Annelieke van Veldhoven, Marketing Manager, 06-20430315.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.