Veilinghuis Peerdeman: Taxateur Kunst, Antiek & Design

Veilinghuis Peerdeman in Utrecht zoekt een Taxateur Kunst, Antiek & Design voor 24 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenVeilinghuis Peerdeman is gevestigd in Utrecht en organiseert veilingen van kunst, antiek en design. Per jaar zijn er vijf veilingen. Ons team bestaat uit 13 vaste medewerkers.

Wij zoeken een

Taxateur Kunst, Antiek en Design

24 tot 40 uur per week

We zoeken een taxateur voor het zelfstandig omschrijven van objecten en het toekennen van marktconforme richtprijzen. We vragen inhoudelijke kennis van het brede spectrum aan objecten dat ons veilinghuis aanbiedt.

  • Je hebt relevante ervaring
  • Je bent zorgvuldig

We bieden een prettige werkomgeving, een bevlogen team met leuke collega’s en een marktconform salaris.

Heb je interesse in deze vacature?
Mail dan je motivatiebrief en CV naar: vacatures@veilinghuispeerdeman.nl ter attentie van Niek Montanus.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.