Urban Resort: Verhuurcoördinator

Urban Resort in Amsterdam zoekt een Verhuurcoördinator voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 04-09-2022Urban Resort is een kleine, eigenzinnige not-for-profit organisatie die broedplaatsen ontwikkelt en beheert in Amsterdam. Urban Resort heeft een duidelijke visie op de culturele en creatieve sector in onze hoofdstad en heldere ambities op het gebied van vastgoed. Op dit moment beheert de stichting 19 broedplaatsen waarin plaats is voor creatieve, ambachtelijke en culturele zelfstandigen en organisaties. Met een team van 25 medewerkers werken we dagelijks aan het realiseren van ruimte om vrij te experimenteren op artistiek, sociaal en maatschappelijk vlak. Broedplaatsen waar de huur laag is en de betrokkenheid hoog; waar reusachtige installaties en miniatuurtheater ontstaan; waar ruimte is om een festival te organiseren, spontaan de buren op de koffie te vragen, maar ook voor geconcentreerd monnikenwerk.

We zoeken een

Verhuurcoördinator

met hart voor de culturele en creatieve sector. De spin in het web binnen onze organisatie.

32 tot 36 uur per week

We zoeken per tweede helft september 2022 een verhuurcoördinator met hart voor de culturele en creatieve sector. Als verhuurcoördinator ben je de spin in het web op jouw locaties en regel je allerlei verhuur-administratieve processen waarmee de broedplaatsen volledig verhuurd zijn en er wat moois kan ontstaan vanuit de ruimtes.

Je bent verantwoordelijk voor

 • Contact en communicatie met huurders
  Je bent aanspreekpunt voor de huurders op een aantal locaties en ondersteunt daarnaast collega’s op andere projecten. Het beheer van het pand doe je in nauwe samenwerking met collega’s van het Technisch Beheerteam. Als coördinator heb je een verbindende rol binnen een broedplaats.
 • Verhuur van de ruimtes
  Je bent verantwoordelijk voor de werving en het selectieproces van nieuwe kandidaathuurders die geïnteresseerd zijn in de vrijkomende ruimtes in de broedplaats. Dat doe je aan de hand van het verhuurbeleid en in samenwerking met collega’s binnen het Communicatie & Pr-team.
 • Bijhouden van de verhuuradministratie
  Je bent nauwkeurig en houdt de verhuuradministratie van de broedplaatsen up-to-date. Dat doe je in samenwerking met de afdeling Financiële administratie. Je draagt eindverantwoordelijkheid over je eigen taken, maar zal opereren binnen een team met gedeelde verantwoordelijkheden.

Jij

 • Past binnen ons enthousiaste, open-minded en dynamische team.
 • Hebt affiniteit met onze creatieve doelgroepen, en kunst & cultuur in Amsterdam.
 • Bent geïnteresseerd in ruimtelijke processen en stedelijke ontwikkeling.
 • Hebt de (groeiende) ambitie om mee te werken aan meer levendige broedplaatsen in Amsterdam.

Je hebt affiniteit met stedelijke ontwikkeling en/of vastgoed, kunst en (sub)cultuur. Enige werkervaring in een soortgelijke functie of op het gebied van ruimteverhuur of community building is een pre. Liefst heb je een breed netwerk in de stad waarmee je iets nieuws meebrengt binnen Urban Resort. Je bezit over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt een flexibele en professionele werkhouding. Organisatorische kwaliteiten en een resultaatgerichte instelling zijn een vereiste voor deze functie.

Wij bieden
Wij bieden een veelzijdige baan bij een kleine, inspirerende, sociale onderneming. Je werkt professioneel én informeel. Zelfstandig, maar in samenwerking met een gedreven team. Er is ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Daarnaast draagt Urban Resort bij aan de ontwikkeling van haar medewerkers.

Verhuurcoördinatoren krijgen, na verloop van tijd, de gelegenheid om zich te specialiseren in vaardigheden die ten goede komen aan medewerker en organisatie. Een tijdelijk dienstverband (of freelance aanstelling in overleg). Salarisindicatie: € 2.200 tot € 2.800,00 bruto per maand bij 36 uur afhankelijk van ervaring. Duur: het betreft in eerste instantie een overeenkomst voor één jaar, waarbij bij goed functioneren mogelijk een verlenging wordt aangeboden.

Interesse?
Stuur dan een CV met bondige motivatie uiterlijk zondag 4 september 2022 naar vacature@urbanresort.nl ter attentie van Bas van de Geyn, onder vermelding van ‘Sollicitatie Verhuurcoördinator’. De gesprekken staan gepland op vrijdag 9 september 2022. Voor vragen omtrent de procedure of functie kan je bellen naar 020-6937575 en vragen naar Stefanie Nijenbandring de Boer.

Stichting Urban Resort onderschrijft de doelstellingen van culturele diversiteit en inclusie. Onze deuren en vacatures staan nadrukkelijk open voor iedereen. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.