Trias, Centrum voor de Kunsten: Docent Muziek

Trias, Centrum voor de Kunsten in Rijswijk zoekt een Docent Muziek voor 4 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: geenBij Trias kan iedereen zijn of haar creatieve talent ontplooien in muziek, dans, theater, musical, beeldend en nieuwe media. Dat doet Trias door cursussen, workshops, vakantie-activiteiten en evenementen te organiseren in de vrije tijd en door kunsteducatie aan te bieden in het onderwijs. Daarnaast is Trias actief in de gemeente door het organiseren van of deelnemen aan maatschappelijke projecten. Trias richt zich met haar programma op inwoners van Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. Sinds kort is Trias bewoner van het Huis van de Stad Rijswijk, een prachtige plek in Rijswijk waar ook de bibliotheek, stichting welzijn en het stadhuis gehuisvest worden.

Trias zoekt per direct voor in het primair onderwijs een

Docent Muziek

4 tot 32 uur per week

Trias werkt voor meerdere scholen in Rijswijk en Leidschendam-Voorburg aan korte muziekprojecten, lessenreeksen en doorlopende leerlijnen muziek. De vakdocenten werken met kinderen van alle leerjaren. Lessen worden meestal gegeven aan volledige klassen. In nauwe samenwerking met de scholen en in een klein team docenten, onder begeleiding van een coördinator, wordt het programma ontwikkeld en uitgevoerd. In de komende jaren zal Trias in samenwerking met haar docenten en de scholen de leerlijnen muziek verder ontwikkelen en verankeren op de scholen. De muziekdocenten werken actief mee aan deze ontwikkeling.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde opleiding tot muziekdocent of vierdejaars student docent muziek.
  • Minimaal één jaar ervaring in het primair onderwijs is een pre.
  • Woonachtig in Zuid-Holland of omstreken.

Wat bieden wij?
Een leuk en enthousiast team. Trias biedt docenten mogelijkheden voor ontwikkeling en coaching. De functie kan als zzp’er of met een dienstverband worden vervuld. Het Zzp tarief is € 45 per les (45 minuten in het onderwijs). Reiskosten worden vergoed. Een aanstelling in dienst behoort ook tot de mogelijkheden.

De vacature betreft diverse basisscholen. Afhankelijk van beschikbaarheid, ervaring en wens van de docent maken we afspraken over de invulling van de taken en uren. Alle taken kunnen door één docent ingevuld of zo nodig door meerdere docenten.

Voor meer informatie over Trias verwijzen we je naar de website. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Patrick Tranquille, 06-44 79 67 41. Ben je geïnteresseerd, stuur direct je motivatie en CV naar onderwijs@stichting-trias.nl, onder vermelding van ‘Docent Muziek’.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.