Theatercafé Muze: Leidinggevende Bar Bediening

Theatercafé Muze in Hilversum zoekt een Leidinggevende Bar Bediening voor 24 tot 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenTheatercafé Muze is een Theater-restaurant waar altijd wat te zien is. Bijna dagelijks zijn er shows te zien op het podium midden in het restaurant. Denk hierbij aan cabaret, theater, muziek en special events zoals drag. Naast dat we een culturele plek zijn, zijn we ook een volwaardig restaurant waar je kunt genieten van heerlijke hoogstaande gerechten.

Het is de plek voor koffie, lunch, borrel, diner en om ’s avonds een voorstelling te zien. Een leuke en vruchtbare combinatie. Het theater-restaurant ligt midden in het centrum van Hilversum.

We zijn per direct op zoek naar een leidinggevende bar bediening met affiniteit met theater/muziek.

Leidinggevende Bar Bediening

24 tot 38 uur per week

Wat ga jij doen?
Als leidinggevende bar bediening ben je het aanspreekpunt voor het team op de vloer. Je werkt nauw samen met het management en denkt mee over verbeteringen. Samen met de horecamanger zorgen jullie ervoor dat het barteam soepel draait. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de bestellingen, het maken van roosters en het begeleiden van artiesten die komen optreden.

Heb je ruime horeca ervaring, ben je stress bestendigd en vindt het leuk om in een klein team te werken, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden

  • Een afwisselende en uitdagende functie.
  • Een marktconform salaris.
  • Een leuke creatieve omgeving.
  • Mogelijkheden om jouw talent verder uit te diepen in de culturele of horeca richting.

Wil jij samen met ons bouwen aan deze fantastische plek, waar mensen graag komen voor goed eten en een fantastische voorstelling?

Stuur dan een mail naar jaimie@theatercafemuze.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.