Spoorwegmuseum: Medewerker P&O / Salarisadministrateur

Het Spoorwegmuseum in Utrecht zoekt een Medewerker P&O / Salarisadministrateur voor 0,6 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 28-08-2022


Het Spoorwegmuseum is een cultuurattractie van wereldformaat. Op spraakmakende wijze wordt de bezoeker door de wereld van het spoor gevoerd. Het Spoorwegmuseum ontvangt normaliter per jaar ruim 430.000 bezoekers. Door een prachtige collectie, een slimme organisatie en enthousiaste medewerkers heeft het museum nationaal en internationaal aanzien.

Wij zoeken per direct een nieuwe collega:

Medewerker P&O / Salarisadministrateur

0,6 fte / 24 uur per week

In deze zelfstandige functie ben je samen met je directe collega verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de afdeling P&O. Jullie rapporteren rechtstreeks aan de directeur. Het Spoorwegmuseum telt zo’n 120 medewerkers.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle P&O gerelateerde vragen van medewerkers en leidinggevenden, bijvoorbeeld over de cao en arbeidsvoorwaarden. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor de gehele personeels- en salarisadministratie in AFAS. Je volgt relevante ontwikkelingen op de voet en signaleert wanneer deze van belang zijn voor het Spoorwegmuseum. Je denkt mee over het implementeren van wijzigen en het optimaliseren van processen.

Jouw profiel:
Wij verwachten dat jij minimaal beschikt over een afgeronde mbo of hbo-opleiding, richting P&O, Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) en enige jaren relevante werkervaring. Ervaring met AFAS is een pre, evenals affiniteit met het verder ontwikkelen van het gebruik ervan. Je ben goed op de hoogte van actuele wet- en regelgeving . We vinden het belangrijk dat je integer, klantvriendelijk, positief, accuraat en proactief bent. Je hebt oog voor verbeteringen en kan makkelijk schakelen tussen verschillende onderwerpen. Bij voorkeur woon je in de regio Utrecht.

We bieden jou:

  • Een uitdagende baan vanaf 24 uur in een unieke werkomgeving;
  • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid;
  • Een tijdelijk dienstverband voor 12 maanden, met intentie tot verlenging;
  • De functie is ingedeeld in schaal 7 van de cao Recreatie. Het salaris ligt tussen de €2.986 en €3.706 bruto per maand op basis van een 38-urige (fulltime) werkweek en afhankelijk van jouw werkervaring. Het Spoorwegmuseum kent geen reiskostenvergoeding, wel ontvang je standaard 7,5% extra over het cao-salaris (dit is al verrekend in bovenstaande salarisindicatie);
  • Een uitstekende pensioenregeling.

Geïnteresseerd?
Klik op de sollicitatiebutton en voeg jouw gegevens met CV en motivatiebrief uiterlijk 28 augustus a.s. toe. Bij vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Laurie Harnisch via l.harnisch@spoorwegmuseum.nl.

De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 5 t/m 9 september.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.