Rijksmuseum: Medewerker Beveiliging PP10

Het Rijksmuseum in Amsterdam zoekt een Medewerker Beveiliging PP10 voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 07-10-2022PP10 B.V. is een dochteronderneming van het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum en is gespecialiseerd in het leveren van verschillende beveiligingsdiensten aan haar klanten op en rond het Museumplein in Amsterdam.

Naast de PAC-diensten, richt PP10 B.V. zich op alarmopvolging en algemene beveiligingsdiensten voor een selecte groep klanten in de culturele sector; het Rijksmuseum, Stedelijk Museum Amsterdam en het Van Gogh Museum. Kwaliteit is het sleutelwoord voor onze dienstverlening en wij investeren graag in onze mensen. Daarnaast bieden de verschillende soorten werkzaamheden een leuke afwisseling in een prachtige omgeving.

PP10 B.V. is voor deze gevarieerde functie op zoek naar:

Medewerker Beveiliging PP10

32 tot 36 uur per week

Wat ga je doen
De medewerker beveiliging heeft een gevarieerde functie met één van de meest spraakmakende en dynamische omgevingen van Amsterdam als werkgebied. In deze veelzijdige en uitdagende functie ziet de medewerker beveiliging toe op de algemene beveiliging en (brand)veiligheid in en rond de musea van de bij PP10 B.V. aangesloten culturele instellingen. In de avond en nacht voert de medewerker beveiliging controle-, brand-, open- en sluitrondes uit en volgt hij of zij de alarmen op. Er wordt ook gesurveilleerd rond de panden. In de dagdiensten houd je als medewerker beveiliging preventief toezicht op de museumzalen, visiteer je de bagage van bezoekers en wijs je bezoekers op het overtreden van voorschriften en regels. Dit alles op een klantvriendelijke manier.

Wij vragen

  • Afgeronde Beveiliger II opleiding.
  • Je spreekt goed Nederlands en Engels.
  • Beschikbaar zeven dagen per week, in een volcontinu rooster (ook nachtdiensten).
  • Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer rond Amsterdam.

Profiel

  • Je bent leergierig, representatief en hebt een goede fysieke gezondheid.
  • Je hebt een groot veiligheidsbewustzijn en bent dienstverlenend en oplossingsgericht.
  • Je bent stressbestendig, proactief en je kunt goed samenwerken en goed communiceren.

Salaris & arbeidsvoorwaarden:
Er wordt gewerkt met een min-max contract, 32/36 wat betekent dat je bij een contract van 32/36 uur minimaal 32 uur tot maximaal 36 uur wordt ingeroosterd. Je kunt tot 48 uur van tevoren worden opgeroepen. De aard en tijdstippen van de dienstverlening brengt met zich mee dat wij 24 uur per dag diensten leveren. Je moet dan ook beschikbaar kunnen zijn gedurende avonden en nachten. Het salaris wordt vastgesteld op basis van ervaring en opleiding conform de cao Particuliere Beveiliging. Voor deze functie worden referenties opgevraagd en zal er een assessment afgenomen worden.

Vragen over de vacature?
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marieke van den Boogaard, Jr. Personeelsadviseur, via telefoonnummer 020-6747000 of via email werken@rijksmuseum.nl. Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Marcel de Vroege, Teammanager PP10 B.V. op telefoonnummer 020-6747583.

Sollicitaties
Solliciteren doe je uitsluitend via onderstaande sollicitatiebutton. Wij ontvangen graag een cv én motivatie in PDF. Sollicitaties die op een andere manier binnenkomen, worden niet in behandeling genomen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.