Muziekschool Badhoevedorp: Pianodocent

Muziekschool Badhoevedorp in Badhoevedorp zoekt een Pianodocent voor 1 lesdag per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenMuziekschool Badhoevedorp bestaat ruim zes jaar en is in deze korte tijd uitgegroeid tot een begrip in Badhoevedorp. Met onze lessen in gitaar, piano, zang, drums, saxofoon en bandles timmeren we flink aan de weg en we blijven groeien. Ons team bestaat uit vijf gitaardocenten,
één drumdocent, drie zangdocenten, één pianodocent, één saxofoondocent en één docent bandles.

Door de groeiende vraag om pianoles zoeken wij een tweede pianoleraar om ons team te komen versterken. Ben jij die enthousiaste en motiverende pianoleraar die wij zoeken?

Voor Muziekschool Badhoevedorp is niet één leerling hetzelfde en wij leveren allemaal maatwerk. Jij als pianodocent voelt dit prima aan en anticipeert hierop. Je maakt in goed overleg met de leerling een lesplan op maat en weet te motiveren en inspireren. Ook werk je samen met jouw leerlingen toe naar ons jaarlijkse voorspeelavond, waar jij natuurlijk ook een onderdeel vanuit maakt.

Wij zoeken per direct een enthousiaste pianodocent

Pianodocent

1 lesdag per week (in overleg hoeveel uren)

Wat verwachten wij van jou?

  • Een conservatoriumdiploma (klassiek of jazz) is een pre.
  • Enige ervaring als pianodocent is een pre.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands.
  • Je hebt referenties.
  • Je werkt als zelfstandige en staat ingeschreven bij de KVK.
  • Je bent bereid om op vrijdag (middag en/of avond) of zaterdag (ochtend en/of middag) les te geven (het gaat hierbij om één lesdag, waarbij je keuze hebt uit vrijdag of zaterdag).

Wat kun je van ons verwachten?
Muziekschool Badhoevedorp faciliteert de lesruimte en de leerlingen. Je geeft op onze muziekschool les op een vast moment in de week en betaalt per dagdeel huur, hierbij houden wij rekening met het aantal leerlingen en de tijd die je gebruikmaakt van de ruimte. Als zzp’er factureer je dus zelf naar jouw leerlingen. De details over wat je inkomsten gaan worden en wat je aan huur betaalt, lichten wij graag mondeling toe bij wederzijdse interesse.

Transparantie, structuur, vrijheid en ondersteuning zijn zaken die je van ons mag verwachten. Dit is ook de reden dat onze docenten graag bij ons werken. Zij ervaren een prettige en ongedwongen sfeer zonder onnodige hiërarchie, waarin zij zelf kunnen werken en zich kunnen ontwikkelen zoals zij dat prettig vinden. Hier run je je eigen lespraktijk binnen de algemene voorwaarden en richtlijnen die ons bindt als muziekschool.

Ben je geïnteresseerd?
Mail je cv en motivatiebrief naar info@muziekschoolbadhoevedorp.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.