Museum Jan Cunen: Coördinator Horeca Café Cunen

Museum Jan Cunen in Oss zoekt een Coördinator Horeca Café Cunen voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 29-08-2022Museum Jan Cunen is een jong en eigenzinnig museum, gehuisvest in de monumentale 19e-eeuwse Villa Constance in het centrum van Oss. Het museum presenteert jaarlijks meerdere tentoonstellingen en streeft naar een toegankelijke, publieksgerichte programmering. Café Cunen vormt de smakelijke verbinding tussen het museum en het Jan Cunen Park en maakt een museumbezoek compleet. Het café is de plek waar bezoekers genieten van een kopje koffie met een Osse bol, lekker kunnen lunchen of borrelen. Het café is voor iedereen geopend (van 11.00 uur tot 17.00 uur), ook zonder museumticket.

In het café werken we met een klein team van vaste medewerkers en vrijwilligers. Ons café staat op het punt van verandering. Lijkt het jou geweldig om samen met het team aan de slag te gaan met de nieuwe positionering van het café?

Ben jij proactief en staat hospitality bij jou hoog in het vaandel? Dan zoeken we jou als coördinator van ons café!

Coördinator Horeca Café Cunen

32 uur per week

Over de functie
Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de organisatie en exploitatie van Café Cunen. Van inkoop tot menukaart en van het aansturen van het team tot het gastvrij ontvangen van bezoekers. Een functie met mooie uitdagingen: Café Cunen een duidelijker profiel geven dat aansluit bij de kernwaarden van het museum (trots, eigenzinnig en toegankelijk) en een maximalisatie van de omzet.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van een optimale bedrijfseconomische en -organisatorische exploitatie van de horeca-activiteiten van Café Cunen.
 • Je gaat samen met het Hoofd Hospitality & Events aan de slag met de nieuwe positionering van het café.
 • Je regelt de inkoop van food en beverage en stelt de menukaart samen.
 • Je coacht en stimuleert het horecateam en zorgt voor de personeelsplanning.

Wat vragen wij?

 • Een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de horeca.
 • Je bent in het bezit van het diploma Sociale Hygiëne en bij voorkeur ook het diploma HACCP (leidinggevende).
 • Je hebt leidinggevende kwaliteiten.
 • Affiniteit met cultuur, musea en de stad Oss.
 • Je hebt een representatieve uitstraling en bent enthousiast.
 • Je kunt zelfstandig werken binnen kaders.
 • Je neemt initiatief en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je communiceert vriendelijk en duidelijk.
 • Je bent een organisatietalent met oog voor zowel grote lijnen als detail en in staat om op creatieve wijze een concept te vertalen naar uitvoering.

Wat bieden wij?
Museum Jan Cunen biedt een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling. De proeftijd bedraagt één maand. Voor deze functie geldt de Museum cao (schaal 5) met gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. Salarisindicatie: tussen € 2.300,- en € 2.700,- (afhankelijk van kennis en ervaring), gebaseerd op een 36-urige werkweek en exclusief kosten voor woon-werkverkeer. De werktijden zijn overdag.

Nadere informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicôle van Waterschoot (Hoofd Hospitality & Events): nicolevanwaterschoot@museumjancunen.nl.

Reageren
Ben jij onze nieuwe coördinator voor Café Cunen? Stuur je motivatie en cv naar info@museumjancunen.nl o.v.v. ‘sollicitatie coördinator Café Cunen’. Reageren kan tot en met maandag 29 augustus 2022. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 6 september en donderdag 8 september 2022.

Een belangrijke noot: Museum Jan Cunen is een museum voor iedereen en ook binnen ons team streven we naar een vertegenwoordiging van meerdere inzichten en ervaringen. Iedereen die zich hierin herkent, is welkom om te reageren. Woonachtig zijn in Oss of omgeving is een pre.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.