Mondriaan Fonds: Applicatiebeheerder

Het Mondriaan Fonds in Amsterdam zoekt een Applicatiebeheerder voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 01-09-2022Het Mondriaan Fonds is hét landelijke publieke fonds voor erfgoed en beeldende kunst in Nederland en werkt in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De afgelopen anderhalf jaar hebben we onder meer bijgedragen aan de coronasteun voor de culturele sector. Het fonds is in die tijd ook gegroeid, maar er is nog veel werk te doen. Een belangrijk onderdeel daarvan is werk aan de grant management software AIMS.

Wij zoeken voor de afdeling IT een

Applicatiebeheerder

32 uur per week

“Een dag uit het leven van een applicatiebeheerder van het Mondriaan Fonds”

Je start je dag met het nalopen en behandelen van openstaande supporttickets gerelateerd aan de aanvraagapplicatie. Vervolgens ga je verder met het testen van nieuw maatwerk dat voor het fonds is ontwikkeld en deel je je bevindingen met de andere applicatiebeheerder. ’s Middags heb je een teambreed overleg waar alle lopende zaken op IT-vlak worden besproken.

Ben jij de schakel die het IT team van het Mondriaan Fonds komt versterken? Solliciteer dan nu!

De uitdaging

  • Samen met de andere applicatiebeheerder beheer en onderhoud je de aanvraagapplicatie AIMS.
  • Je adviseert over inrichting van interne procedures, werkprocessen en richtlijnen naar aanleiding van wijzigingen in de applicatie.
  • Je bewaakt de werking van de applicatie en houdt een incidentenregister bij.
  • Indien mogelijk verhelp je storingen, of zet deze eventueel door naar de leverancier.
  • Je bedeelt rechten toe aan gebruikers conform de geldende procedures.
  • Je verleent ondersteuning aan gebruikers bij vragen en problemen.
  • In overleg met hoofd IT treed je op als aanspreekpunt voor de leverancier.

Jouw profiel
Je beschikt over meerjarige ervaring in een vergelijkbare functie, en een afgeronde relevante opleiding op HBO niveau. Je hebt affiniteit met digitale informatiehuishoudingen en bent vertrouwd met het werken met informatiesystemen zoals Crystal Reports. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als in geschrift, kan goed zelfstandig werken en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden, werkt nauwkeurig en je hebt een scherp oog voor detail.

Wij bieden je
Een uitdagende functie in eerste instantie voor één jaar. Je maandsalaris ligt tussen de € 3.028,19 en € 4.247,52 bruto per maand (schaal 9 CAO Rijk) op basis van een 38-urige werkweek, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Je maakt onderdeel uit van het team IT. In totaal werken er ruim 50 mensen bij het fonds en met veel van hen zul je contact hebben. We doen er alles aan om te zorgen dat jij je snel thuis voelt in het team.

Het Mondriaan Fonds is een organisatie die zich actief inzet voor een gevarieerde beeldende kunst- en erfgoedsector. Niet alles hoeft voor iedereen te zijn, als er voor iedereen maar wel iets is. Verschillende perspectieven zijn een meerwaarde. Toegankelijkheid en representatie staan in ons beleid centraal. We zien het als onze taak de sector hierin te ondersteunen en te stimuleren. Dit doen we uiteraard niet zonder ook naar onszelf te kijken en als organisatie hieraan te werken. Dit doen we gelukkig samen met alle collega’s. We hopen dat ook jij hiervoor jouw eigen ervaring meeneemt en samen met ons hieraan wil verder werken.

Geïnteresseerd?
We nodigen je uit om voor 1 september 2022 je brief met motivatie en cv te mailen ter attentie van het HR team naar: vacature@mondriaanfonds.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Merel Feije (hoofd IT) via merel.feije@mondriaanfonds.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.