KunstenHuisIdea: Medewerker Planning & Organisatie

KunstenHuisIdea in Zeist zoekt een Medewerker Planning & Organisatie, team Onderwijs voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 22-08-2022KunstenHuis Idea is dé plek voor kunsteducatie, amateurkunst en culturele vorming met locaties in de gemeenten De Bilt, Bunnik, Soest, Zeist en de Utrechtse Heuvelrug. We zijn een bruisend cultuurcentrum met zes bibliotheken, drie kunstencentra, vier theaters, een poppodium, een cultuurpunt, een kunstuitleen en een volksuniversiteit. Er werken dagelijks meer dan 200 medewerkers en ruim 250 vrijwilligers aan de uitvoering van onze missie: kwalitatief hoogwaardige kunst- en cultuur op een laagdrempelige manier toegankelijk maken voor iedereen in onze regio.

Voor de afdeling Onderwijs zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Planning & Organisatie

team Onderwijs

24 uur per week

In het primair onderwijs van onze gemeentes De Bilt, Bunnik, Soest en Zeist organiseert KunstenHuis Idea allerlei projecten en lessenseries in verschillende kunstdisciplines en verschillende projecten en programma’s op het gebied van leesbevordering.

Wat ga je doen?

 • Onder leiding van de teamleider Cultuureducatie PO draag je zorg voor de planning en roostering van kunsteducatieve en leesbevorderingsprojecten op basisscholen in De Bilt, Bunnik, Soest en Zeist.
 • Je werkt in teamverband met collega’s omtrent planning en organisatie binnen het team Onderwijs. De afdeling Onderwijs bestaat uit 14 medewerkers en 3 teamleiders. Je bent eerste contactpersoon voor het onderwijs en geeft voorlichting en verstrekt informatie over activiteiten en programma’s.
 • Je draagt bij aan het ontwikkelen van activiteiten en programma’s, die voortvloeien uit de doelen van de organisatie in verbinding met kunstdocenten, leesconsulenten, partners en scholen.
 • Je draagt zorg voor de logistieke voorbereiding en uitvoering. Je stemt roosters af en verricht administratieve werkzaamheden. Je verzorgt waar nodig materiaal en lesruimtes.
 • Je levert een inhoudelijke bijdrage aan het verzorgen van in- en externe communicatie- en informatievoorziening.

Wie ben jij?

 • Je hebt een diploma op minimaal hbo-niveau.
 • Je hebt ruime ervaring met Microsoft Office, met name MS Excel en Outlook.
 • Je hebt een heldere communicatiestijl in woord en geschrift, met goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je werkt graag in teamverband, maar beschikt ook over zelf-organiserend vermogen. Je bent een doener en stressbestendig. Je kunt makkelijk schakelen tussen diverse taken.
 • Je hebt affiniteit met de culturele sector, leesbevordering en het primair onderwijs.
 • Je woont bij voorkeur in de regio Utrecht en daarbij is een rijbewijs een pre.

Wat bieden we jou?

 • Een leuke en uitdagende functie in een moderne en professionele organisatie met een fijne en informele werksfeer, waar geen dag hetzelfde is.
 • Een jaarcontract gebaseerd op 24 uur per week, voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract bij gebleken geschiktheid. Een salaris gebaseerd op schaal 7 van de cao Kunsteducatie (€ 2.284,- – € 3.345,- op basis van fulltime).
 • Inspirerende kennismaking met de culturele sector en het primair onderwijs in De Bilt, Bunnik Soest, Zeist en omgeving. De kans om je verder te ontwikkelen in een bruisende, groeiende en ambitieuze organisatie.
 • Leuke extra’s als: een gratis bibliotheekabonnement, korting op cursussen en gratis bezoek van onze voorstellingen met introducé.

Ben jij de enthousiaste medewerker die wij zoeken, mail dan je motivatiebrief samen met je cv uiterlijk 22 augustus 2022 naar hr@kunstenhuisidea.nl onder vermelding van Medewerker Planning Team Onderwijs. Meer informatie is te verkrijgen vanaf 15 augustus (ervoor is zij op vakantie) bij Silke Nijkrake, teamleider Cultuureducatie PO via snijkrake@kunstenhuisidea.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.