Koninklijk Theater Carré: Service & Support Medewerker

Koninklijk Theater Carré in Amsterdam zoekt een Service & Support Medewerker voor een nader te bepalen aantal uren per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Oproepkracht, Parttime | Sluitingsdatum: 24-10-2022Van cabaret tot concerten en van toneel tot musicals, Carré heeft voor ieder wat wils. Nationale en internationale grootheden uit de wereld van circus, variété en muziek hebben in Carré hun grootste triomfen gevierd. Carré staat dan ook in de top drie van bekende culturele merken. Bovendien is het theater een belangrijke speler op de zakelijke markt en het decor voor kleine en grote evenementen, zoals congressen, productpresentaties en premières.

Voor onze afdeling Ticketing & Service zijn we per direct op zoek naar een

Service & Support Medewerker

Nader te bepalen aantal uren per week

Wat ga je doen?
Als Service & Support medewerker maak je deel uit van het Service & Support team. Deze afdeling beantwoordt alle vragen van onze interne en externe bezoekers die gesteld kunnen worden, of het nu aan de kassa of receptie, per telefoon, per mail of via social media is. Je werkplek kan zich bevinden aan de ‘voorkant’ van het theater, tijdens de openingstijden van de theater kassa bijvoorbeeld, maar ook aan de ‘achterkant’ van het theater bij onze artiesteningang. Op beide werkplekken maakt het persoonlijk verwelkomen van artiesten en bezoekers dan ook onderdeel uit van de werkzaamheden. Op andere dagen zal je meer op kantoor werken. Ook kunnen wij je inzetten bij het ondersteunen tijdens de voorstellingen. Kortom, geen dag is hetzelfde voor je.

Je werkt veel vanachter je laptop. Via diverse programma’s verwerk je vragen per mail en social media. Daarnaast verwerk je aanvragen via ons ticketingsysteem en onze CRM programma’s. Tijdens de openingsuren van het callcentre beman je de telefoon om onze bezoekers telefonisch te woord te staan.  Samen met je collega’s zorg je ervoor dat we alle grootse verwachtingen van onze bezoekers overtreffen bij een bezoek aan Carré en dat we onze bezoekers een ultieme theaterervaring laten beleven.

Wie ben jij?

 • Je bent goed in communiceren met verschillende bezoekers, zowel schriftelijk als fysiek.
 • Je kunt gemakkelijk overweg met verschillende computerprogramma’s en systemen.
 • Je werkt nauwkeurig en stressbestendig.
 • Je bent probleemoplossend in combinatie met een (pro)actieve houding.
 • Je bent flexibel inzetbaar, dus ook in de avond, het weekend en op feestdagen.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.

Wat staat er op je CV?
Je hebt ervaring in deze of een soortgelijke functie, hebt kennis van hospitality en gastvrijheid en affiniteit met theater/culturele sector. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en hebt goede praktische vaardigheden van alle relevante Office pakketten.

Wij bieden jou?

 • Een fijne werkplek in ons prachtige theater, binnen een enthousiast team van collega’s.
 • Gezellige en informele werksfeer binnen een dynamisch werkveld.
 • Goede arbeidsvoorwaarden en een passende beloning bij jouw kennis en ervaring.
 • Een contract voor een vast aantal uren (parttime & fulltime), of mogelijk op 0 uren basis.
 • Afwisselende werktijden (variërend tussen 09:00 en 21:00 uur)
 • 8% vakantietoeslag en 27 vakantiedagen op jaarbasis op basis van fulltime

Interesse?
Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? We zien jouw sollicitatie graag verschijnen! Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Rob Bergmans (Coördinator Service & Support), dit kan via: rob.bergmans@carre.nl.

Diversiteit & Inclusie
Koninklijk Theater Carré zoekt medewerkers met talent en uitstekende competenties voor verschillende functies en laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Wij steunen dan ook de Code Inclusie & Diversiteit in cultuursector – Code Diversiteit & Inclusie

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.