Koninklijk Theater Carré: Content Marketeer

Koninklijk Theater Carré in Amsterdam zoekt een Content Marketeer voor 30 uur | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 23-10-2022Van cabaret tot concerten en van toneel tot musicals, Carré heeft voor ieder wat wils. Nationale en internationale grootheden uit de wereld van circus, variété en muziek hebben in Carré hun grootste triomfen gevierd. Carré staat dan ook in de top drie van bekende culturele merken. Bovendien is het theater een belangrijke speler op de zakelijke markt en het decor voor kleine en grote evenementen, zoals congressen, product presentaties en premières.

Wij zoeken voor de afdeling marketing en publiciteit per direct een ervaren

Content Marketeer

30 uur per week

Wat doe je als Content Marketeer in Carré?
Als Content marketeer binnen het marketingteam ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de content marketingstrategie en de productie van bijbehorende content. In samenspraak met voorstellingsproducenten en marketeers maak je passende content (video, visuals en tekst) voor o.a. social media, nieuwsbrieven en persberichten. Met je nieuwsgierige houding zoek je hierbij naar creatieve invalshoeken zonder de merkidentiteit van Carré uit het oog te verliezen.

Daarnaast:
Stel je een contentkalender samen, haak je in op actualiteiten en houd je ontwikkelingen op het gebied van content- en communitymarketing in de gaten;
Til je de social media kanalen naar een next level, met meer interactie en volgers. Samen met de Marketing Coördinator verzorg je de dagelijkse webcare;
Analyseer, evalueer, optimaliseer en rapporteer je jouw activiteiten op de verschillende kanalen en ben je betrekken bij Marketing brede projecten, waar je actief input voor geeft.

Het marketingteam bestaat uit een Sr. Marketeer, Sr. Digital Marketeer, Marketing coördinator en wordt aangestuurd door de Manager Merk & Communicatie aan wie je rapporteert.

Wie ben jij?
Je bent volledig op de hoogte van alles wat met social media te maken heeft en je weet welke content het beste past bij de verschillende kanalen. Je hebt bij voorkeur een opleiding afgerond in de richting van CMD, Creatieve Business of Media Informatie & Communicatie. Je hebt een hart voor cultuur en een grote interesse in mensen en de samenleving. Daarnaast weet je wat er speelt binnen de organisatie en check je regelmatig in met collega’s om zo altijd relevante content te creëren.

Verder:

  • Ben je goed in het schrijven van teksten en pas je je schrijfstijl moeiteloos aan voor verschillende doelgroepen;
  • Heb je oog voor grafische vormgeving en beeldtaal. Korte video’s en foto’s maken en editen is geen probleem en je hebt ervaring met Adobe programma’s zoals InDesign en Photoshop;
  • Je hebt minimaal 4-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Waar kom je te werken?
Koninklijk Theater Carré dankt zijn faam aan de programmering van nationale, internationale en veelal exclusieve theaterproducties van wereldniveau. Van cabaret tot concerten en van toneel tot musicals, Carré heeft voor ieder wat wils. Carré staat dan ook in de top drie van bekende cultuurmerken. Bovendien is het theater een belangrijke speler op de zakelijke markt en het decor voor kleine en grote evenementen, zoals congressen, product presentaties en premières.

Wij bieden jou:

  • Een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Ruimte voor ontwikkeling en groei;
  • 27 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag;
  • Goede pensioenregeling.

Interesse?
Wil jij verantwoordelijk zijn voor de content marketing van Koninklijk Theater Carré? Maak jij graag toegepaste content voor verschillende platformen om zo de band tussen de volgers en het merk te versterken? En ben je altijd op zoek naar nieuwe doelgroepen om aan je te binden? Solliciteer dan als Contentmarketeer bij Carré! Solliciteer snel en eenvoudig op de vacature via de solliciteer button.

Kijk ook op Koninklijk theater Carré voor onze andere vacatures.

Diversiteit & Inclusie
Koninklijk Theater Carré zoekt medewerkers met talent en uitstekende competenties voor verschillende functies en laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Wij steunen dan ook de Code Inclusie & Diversiteit in cultuursector

Voor vragen kun je terecht bij Niels Cuijpers, Manager Merk & Communicatie via niels.cuijpers@carre.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.