Koninklijk Theater Carré: Cateringmedewerker – Artiestenfoyer

Koninklijk Theater Carré in Amsterdam zoekt een Cateringmedewerker – Artiestenfoyer voor 20 tot 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 29-10-2022Van cabaret tot concerten en van toneel tot musicals, Carré heeft voor ieder wat wils. Nationale en internationale grootheden uit de wereld van circus, variété en muziek hebben in Carré hun grootste triomfen gevierd. Carré staat dan ook in de top drie van bekende culturele merken. Bovendien is het theater een belangrijke speler op de zakelijke markt en het decor voor kleine en grote evenementen, zoals congressen, product presentaties en premières.

Voor het mooiste theater van Nederland zijn wij per direct op zoek naar een parttime

Cateringmedewerker Artiestenfoyer

20 tot 24 uur per week

Ben jij een gastvrouw / gastheer die onze gasten en eigen medewerkers warm onthaalt in onze artiestenfoyer?

Als Medewerk(st)er begint je werkdag om 16:00 uur met het hartelijk verwelkomen van onze artiesten en eigen medewerkers in ‘de huiskamer’ van Carré. In de pauze en na de voorstelling ben je verantwoordelijk voor het uitserveren van de maaltijden voor de cast, crew van de voorstelling en de Carré medewerkers.

Herken jij je in het volgende?
Heb jij een achtergrond in de catering en/of personeelskantine. Ben je woonachtig in Amsterdam en wil je zelfstandig werken in een leuk en gemotiveerd team? Ben je representatief en heb je een passie voor het theater? Dan ben je bij Theater Carré op de juiste plek!

Wat bieden wij jou?

  • Salaris conform de Horeca CAO, waarbij je start in functieschaal 2
    8.85% vakantiegeld en 10,64% uitbetaling verlofdagen.
  • Een team van enthousiaste en leuke collega’s.
  • Werken tijdens unieke voorstellingen en evenementen in het mooiste Theater van Amsterdam.
  • Een ruim aanbod aan doorgroeimogelijkheden (afgestemd op jouw talenten).
  • Korting op kaarten van voorstellingen en bij onze vaste kroeg om de hoek.

Waar kom je te werken?
Koninklijk Theater Carré dankt zijn faam aan de programmering van nationale, internationale en veelal exclusieve theaterproducties van wereldniveau. Carré is ván iedereen en vóór iedereen. We zijn het culturele thuis van alle mensen in Nederland. Daarom programmeren we breed en bieden we ruimte aan zoveel mogelijk diverse geluiden, genres, artiesten en medewerkers. Alle denkbare theatergenres van circus tot cabaret en van popconcert tot opera bieden bezoekers ieder jaar opnieuw een ruime keuze. Al meer dan 130 jaar lang vinden jaarlijks bijna 400.000 bezoekers hun weg naar het mooiste theater van Nederland in hartje Amsterdam.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en ben je snel beschikbaar? Solliciteer snel en eenvoudig op de vacature via de solliciteer button. Voor vragen kun je terecht bij het recruitmentteam van Koninklijk Theater Carré via (085) 130 26 12.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.