Hortus Botanicus Amsterdam: 1e Medewerker Bediening

De Hortus Botanicus Amsterdam in Amsterdam zoekt een 1e Medewerker Bediening voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenDe Hortus Botanicus Amsterdam is een van de oudste botanische tuinen ter wereld. De tuin ligt middenin het centrum van Amsterdam, maar zodra je de poort doorgaat, bevind je je in een andere wereld. De Hortus is een plek waar bezoekers kunnen genieten van groen en kunnen leren over de natuur. Het hele jaar door vinden er diverse activiteiten plaats. Middels al haar mogelijke kanalen wil de Hortus de schoonheid en diversiteit van het plantenrijk laten zien, met het doel dat mensen beseffen hoe belangrijk planten zijn voor leven op aarde en daar uiteindelijk ook naar gaan handelen.

De botanische tuin is niet alleen de locatie maar ook de inspiratiebron van ons café/restaurant de Oranjerie. Tenminste vier keer per jaar verandert de menukaart om een goede afspiegeling van het seizoen te geven. Net als de tuin halen wij onze inspiratie van over de hele wereld. We werken zoveel mogelijk met verse biologische en lokale producten die we verwerken tot warme en koude gerechten zoals taart, koeken, soep, quiche, salade en warme gerechten.

Wij zoeken per direct een

1e Medewerker Bediening

32 uur per week

Functieomschrijving
Als 1e medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de operationele bedrijfsvoering van de Oranjerie. Je vervangt de bedrijfsleider en/of ondersteunt bij diens afwezigheid. Dit houdt onder andere het volgende in:

 • Coachend leidinggeven; motiveren van en samenwerken met de medewerkers bediening.
 • Het coördineren van de werkzaamheden en waar nodig bijspringen.
 • Bereid altijd het goede voorbeeld te geven en verantwoordelijkheid te durven nemen.
 • Beheer van de kassa en verantwoordelijk voor goede administratieve verwerking.
 • Het leveren van bijdragen door het inbrengen van ideeën en suggesties.
 • Het toezien op en naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en huisregels.

Wat bieden wij?

 • Een werkplek op een van de mooiste en gezondste locaties in Amsterdam.
 • Een salaris conform CAO horeca.
 • In eerste instantie een halfjaarcontract met mogelijkheid tot verlenging.
 • Een bewust en vriendelijk publiek.
 • Een goede samenwerking tussen keuken en bediening.
 • Afwisselende werktijden waarbij de nadruk ligt op de dag.

Als je het leuk vindt om in teamverband te werken en gemotiveerd bent om een team aan te sturen, daarbij ook beschikt over een dosis gastvrijheid om het onze bezoekers, vrienden en collega’s naar de zin te maken reageer dan nu!

We vinden het wel fijn als je in Amsterdam of omgeving woont en je mimimaal een jaar ervaring hebt.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan een motivatiebrief en CV naar: Suzanne Bouwman, E-mail: horeca@dehortus.nl.

Voor vragen over de functie kun je bellen met Suzanne Bouwman, telefoon 020-7025411.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.