ECI cultuurfabriek: Hospitality Manager

ECI cultuurfabriek in Roermond zoekt een Hospitality Manager voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 25-09-2022ECI cultuurfabriek: het mooiste cultuurhuis van Limburg met de meeste disciplines onder één dak. Wij hebben vier cultuurpodia: een popzaal (voor 500 bezoekers) een theaterzaal (voor 240 bezoekers), een filmhuis (met twee zalen), een expositieruimte en een grote cultuureducatie afdeling. Het ECI-programma omvat (pop)muziek, theater en dans, een uitgekiende art-house-filmselectie in beide filmzalen en een breed cursusaanbod (zowel binnen als buiten de eigen locatie). We mikken op diversiteit, publieksopbouw en de positionering van ECI in de regio als kwalitatief hoogstaande, maar ook laagdrempelige culturele voorziening: als podium voor talentontwikkeling en als producent.

Het mooiste cultuurhuis van Limburg zoekt een ervaren

Hospitality Manager

32 uur per week

Jij bent
Een ervaren manager in de wereld van horeca en evenementen. Hospitality is your middle name. Je houdt van het aanbrengen van structuur en het stroomlijnen van werkprocessen. Tegelijkertijd kan het je niet druk genoeg zijn en geniet je van een bruisende omgeving. Je bent een bruggenbouwer, een netwerker en een probleemoplosser. Je ziet in elk probleem een kans of een uitdaging. In je leiderschap is het goed zorgen voor je team een kernkwaliteit. Jij hebt een continue focus op gastvrijheid, zowel intern als extern.

Wat kom je doen?
Jij zorgt in deze functie voor een goede “customer journey” van onze bezoekers en onze artiesten. Je zorgt ervoor dat van het eerste contact tot en met het daadwerkelijke evenement alles op rolletjes loopt. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar met een team van enthousiaste, gedreven professionals en vrijwilligers.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het stroomlijnen en structureren van de werkprocessen op de vloer. Je resulteert rechtstreeks onder de directeur en geeft direct leiding aan de coördinator productie & techniek en aan de 1e horecamedewerker.

Intern ben je het eerste aanspreekpunt voor de programmamakers van onze vier podia. Daarnaast ben je de gesprekspartner voor de verhuurder van ons pand waar het gaat om huisvestings- en facilitaire zaken.

Je bent eindverantwoordelijk voor onze culturele evenementen en de culturele verhuur. Daarmee ben je dus ook het gezicht van ECI cultuurfabriek naar externe relaties.

Wat neem je mee?
Je hebt een relevante opleiding afgerond, beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt ruime ervaring als leidinggevende in het werkveld van horeca en evenementen. Je hebt kennis van, inzicht in en ervaring met het maken van offertes en het werken met budgetten.

Wat krijg je terug?
We starten met een jaarcontract voor 32 uur. Je functie wordt ingeschaald in schaal 12 van de CAO Kunsteducatie. De periodiek waarin je start bepalen we op basis van je leeftijd en werkervaring. Je hebt flexibele werktijden: we werken met een jaaruren systematiek en jij bepaalt dus zelf wanneer je het hardste nodig bent. Je werkt in een divers team met gezellige, enthousiaste en hardwerkende collega’s. En dat alles in een bruisend cultuurhuis met een groot (cultureel) netwerk: dus je hebt gratis toegang tot al het moois wat ECI cultuurfabriek te bieden heeft.

Hoe gaan we het doen?
Je kunt reageren tot uiterlijk 25 september 2022 door middel van het mailen van een motivatie + een CV aan margo.dekock@ecicultuur.nl. Stel je aan ons voor op een manier die bij je past en waarop wij jou het beste leren kennen! De eerste gespreksronde vindt plaats op woensdag 28 of donderdag 29 september 2022. We richten ons op 1 november 2022 als startdatum maar mocht je per direct beschikbaar zijn dan kun je ook eerder starten.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.